(VIDEO) Imam još toga što nisam izneo o Dragani! Pavle se ni posle Zadruge ne smiruje!

Autor:

Zadruga

28.07.2019

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odnos Dragane Mitar i Pavla Jovanovića i te kako je privlačio pažnju javnosti u "Zadruzi 2", posebno kada se otkrilo da je par uživao u romansi tokom braka bivše Modelsice. Njih dvoje sada nemaju više nikakvih dodirnih tačaka, ali Pavle ne krije da postoji još mnogo toga što je ipak sačuvao za sebe, a planira da tako i ostane.

RepublikaFoto: instagram.com/dragana_mitar, pavle777
Pavle i Draganu su bili u ljubavnoj vezi

Nakon jednog snimka razgovora iz rijalitija, Pavle je uveravao sve da ništa nije razumeo, niti da se seća o čemu se radilo. Međutim, iznenadio je kada je priznao da još uvek čuva razne poruke te da je iznosio samo ono što "ima i napismeno". 

- Apsolutno ništa čuo nisam, ne sećam se o čemu se radi. Uhvatio sam neku rečenicu gde sam joj rekao da kad bude želela, da ja imam sve u prepiskama", izjavio je on u "Zadruga - Narod pita", pa nastavio: "Te informacije koje sam izneo, za sve to sam imao napismeno. Imam još toga što nisam izneo - rekao je on. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jako

28.07.2019 11:55

Ima još nešto? Da bi ga primili u Zadrugu 3.

Odgovori 11 0