Konačno pored sebe imam majku! Aleksandra Subotić tvrdi da je sada srećna!

Autor:

Zadruga

26.07.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica druge sezone rijalitija "Zadruga" Aleksandra Subotić gostovala je u sredu uveče u emisiji "Zadruga, narod pita", a tom prilikom je ispričala da je presrećna što konačno ima lep odnos sa majkom Ljubom Pantović, sa kojom je doskora bila na ratnoj nozi.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Ljuba i Aleksandra su rešile sve nesuglasice

Crnka je rekla da joj je sada i te kako lakše zbog toga što se sa majkom savetuje oko svega, pa i oko posla, s obzirom na to da što pre planira da počne da zarađuje.

 Aleksandra: Život mi se mnogo promenio, pa se i dalje prilagođavam

- Mama i ja nismo stigle da raspravimo sve što smo imale da raspravimo, ali smo veći deo problema rešile i ostavile iza sebe. Ljuba i ja smo u nikad boljim odnosima! Jutros me je sačekala na aerodromu, ceo dan je provela sa mnom! Pomaže mi da se izgradim i krenem da radim. Bila mi je tu za sve. Ja volim sa njom i da sednem i da ručam, a i da radimo. Promenio mi se život, prilagođavam se još uvek na tu promenu, ali je lepo. Sada mi je mama tu, imam majku uz sebe. Imam i tatu - istakla je Subotićeva i nasmejala se. Ona je u emisiji otkrila i da više ništa ne oseća prema bivšem dečku Davidu Dragojeviću, koji ju pred kamerama prevario sa cimerkom Anom Korać, te i da više nema nameru da se vraća u prošlost i komentariše celu situaciju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Stefan

26.07.2019 04:59

Drago mi je da su se pomirile. Nàdam se da će to trajati.

Odgovori 13 4
Miško

26.07.2019 05:54

Nadam se da će to primirje trajati neku godinu.

Odgovori 12 5