Sloba progovorio o susretu sa Lunom i Markom!

Autor: telegraf.rs

Zadruga

24.07.2019

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani imala je vrlo neprijatan susret kada se sa dečkom Markom Miljkovićem i bivšim Slobom Radanovićem našla na istom mestu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sreli se u bioskopu

Taj susret prokomentarisao je Radanović i otkrio šta se zapravo dogodilo i kako su se svi troje našli u isto vreme u bioskopu.

- Dok je ljubavni par čekao ispred ulaza da pokaže karte za projekciju hit horora "Anabel 3 - povratak kući" na tom istom mestu stajao je i Lunin bivši dečko Sloba. Sreli su se oči u oči i delovalo je kao da nikom od njih nije bilo svejedno. Ljudi su gledali u njih, a oni jedni u druge! Svima je bilo neprijatno - priča jedan od očevidaca, koji se zatekao u poznatom tržnom centru u kome su gledali film.

Đoganijeva je došla sa svojim sadašnjim dečkom Markom Miljkovićem, dok je Radanović u bioskop izveo svoju novu devojku koju i dalje krije od javnosti.

- Tačno je sa smo se sreli u bioskopu, ali nije to baš bio neki susret, samo smo se jednostavno našli na istom mestu. Mi smo ušli pre njih, dok su oni stigli kasnije i seli 5 redova dalje. Nismo se pozdravili, nije bilo potrebe za tim - objasnio je pevač.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Slavisa

24.07.2019 20:28

Mozda se ne poznaju.

Odgovori 21 0
Aga

25.07.2019 08:04

Da li je to bio susret ili sudar?

Odgovori 11 0