Ovo su svi čekali! Okršaj supruge i ljubavnice!

Autor: Blic

Zadruga

24.07.2019

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od trenutka kada je najavljena nova sezona rijalitija "Zadruga" javnost pokušava da sazna što više detalja o promenama u Imaginarijumu koje će uslediti.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani / Kija Kockar

Među potencijalnim učesnicima se nalaze brojna već poznata imena, poput Kije i Lune, a uslediće i iznenađenja kakva do sada nisu viđena na malim ekranima.

- Imaginarijum se u potpunosti renovira, a Željko će nadmašiti sva očekivanja. Projekat na kojem radi ovog puta je toliko grandiozan i raskošan, da na celom Balkanu nije viđeno ništa slično. Spremaju se brojna iznenađenja, a produkcija se trudi da sve zadrži u tajnosti kako bi iznenadili publiku koja ni ne sluti šta se sprema. Uložen je veliki novac, Željko zaista želi da ispuni očekivanja, te je dao mašti na volju i sa suprugom Milicom pažljivo brine o svakom detalju - otkriva izvor blizak produkciji, i dodaje:- Kao što je Željko već najavio, u "Zadruzi 3" će jedna važna prostorija biti u staklu pod vodom. Uslediće i mnoge izmene, a zadrugari će pred sobom imati brojne zadatke. Planirano je da što više vremena provode na otvorenom, u raznim igrama, takmičenjima i aktivnostima, a produkcija već radi na novom programu. Zaista će se pomeriti sve do sada postavljene granice!

Mediji već danima spekulišu o imenima javnih ličnosti koji će uskoro postati deo nove sezone rijalitija, a kako saznajemo, na spisku su i Luna Đogani i Kija Kockar.

- Produkcija vrši pregovore sa njih dve. Mnogi smatraju da bi baš one bile pun pogodak, da ruku podruku kroče u Imaginarijum. Svakako da ostaje pitanje kakvi bi im odnosi bili, kao i da li bi „supruga i ljubavnica” uspele da se izmire pred kamerama. Njihovo medijsko prepucavanje traje duže vreme, tako da bi se u rijalitiju verovatno nastavila ta uzavrela atmosfera. Čeka se još da se vidi da li će njih dve prihvatiti uslove koje im je produkcija ponudila - zaključuje naš izvor.

Dok se spekuliše o imenima učesnika "Zadruge 3", potvrđen je ulazak Stefana Karića. Povezivali su ga i sa Anom Korać i Lunom Đogani, a često se nalazio i u društvu Kije Kockar, sa kojom je bio blizak. Potvrdio je ulazak, a ono što je sigurno jeste da će svojim dolaskom na luksuzno imanje napraviti pravu pometnju među damama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Slave

24.07.2019 20:29

Za to će morati da se dobro plati.

Odgovori 18 1
Sonja

03.08.2019 10:44

Luna je kraljica rijalitija...idemo malena u nove jpobede.... Mogu samo da te mrze i zlo sopstveno će ih pojesti.Ti jsi izuzetan čovek, niti si zla ni pakosna... Volimo te andjele.....