Meni je kosa ostala u vratima, a dete je vrištalo: Dragana Mitar ispričala detalje nasilja od strane muža!

Autor:

Zadruga

24.07.2019

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mitar, bivša učesnica "Zadruge 2", po izlasku iz rijalitija odlučila je da supruga Sinišu Dragutinovića prijavi za nasilje u porodici.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Objašnjavala kako ju je suprug čak i čupao za kosu... Dragana

Dragana je osim nadležnim organima, o nasilju u porodici govorila i u emisiji "Narod pita" kada je ispričala strašne detalje svađe sa suprugom kojoj je prisustvovao i njihov četvorogodišnji sin Jovan.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Prisećala se stravičnih detalja...

- Bila je to burna svađa, gde smo se mi svađali u dnevnom boravku. Joca je spavao u spavaćoj sobi, a ta buka ga je probudila. Posvađali smo se zbog telefona, ja sam njegov telefon bacila, a on je potrčao za mnom i Jovanom, a mi smo se sakrili u kupatilo. Kosa mi je ostala u vratima u toj trci - pričala je ona u specijalu voditelju Darku Tanasijeviću, pa nastavila: 

- On je nasilno udarao u vrata, a mi smo se zaključali u kupatilo. Joca je vrištao. Ja sam se leđima naslonila na vrata, a on je udarao. Nekoliko dana nakon toga, ja sam Jovana uzela i otišla u drugi stan, a on kao samo da je to želeo. Onda je on meni donosio cveće i izvinjavao mi se - šokirala je mnoge ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Slavko

24.07.2019 20:30

Sponzoruša švaleruša.

Odgovori 18 0