Luna i Sloba zajedno u bioskopu!

Autor:

Zadruga

24.07.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Sloba Radanović našli su se posle toliko vremena oči u oči. Naime, dvoje bivših ljubavnika sreli su se u bioskopu jednog tržnog centra u koji su došli da gledaju isti film "Anabel".

RepublikaFoto: e-stock
Sreli se... Luna i Sloba

Kako naš izvor tvrdi ekskluzivno za Srpski telegraf, oni su stigli u bioskop sa svojim sadašnjim partnerima i uživali u filmu nekoliko metara jedno od drugog.

Foto: Srpski telegraf
Sreli Slobu...Luna i Marko

- Prvo je došao Sloba sa devojkom, kupio karte i ušao u salu četiri pre početka filma. Malo nakon njih pojavili su se i Luna i Marko Miljković, kupili kokice i vodu i ušli u istu salu. Svi smo čekali završetak filma da vidimo susret njih dvoje, ali malo pre završetka Radanović je izašao sa svojom lepšom polovinom i tako izbegao susret sa bivšim cimerom i devojkom iz rijalitija "Zadruga". Luna i Marko su izašli po završetku filma zagrljeni i nasmejani, tvrdi naš izvor.

Luna i ja smo ušli i seli na svoje mesto, u prvi mah nismo primetili da je Sloba tu, rekao je Marko

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Lunu nije potresao susret sa Radanovićem

Da potvrdimo naša saznanja, pozvali smo Marka, koji nam je rekao da se dogodio susret i da su bili veoma blizu, ali da je svaka reakcija izostala jer su se pravili da se ne poznaju.

- Tačno je da smo se sreli u bioskopu. Luna i ja smo ušli i seli na svoje mesto, u prvi mah nismo primetili da je Sloba tu, ali u jednom trenutku je ustao da ode u toalet i videli smo da je on. Mirno smo odgledali film, niko se ni sa kim nije pozdravio i po završetku smo izašli i otišli svojim kućama. Mi u Lunin stan, a oni nemam pojma gde. To je sve što se desilo - rekao je Miljković.

Podsetimo na to da su Luna i Sloba bili u ljubavnoj vezi u "Zadruzi 1", koju su pratili veliki skandali i velika medijska pompa. Tada su Đoganijeva i Miljković bili drugari, ali nakon ulaska u "Zadrugu 2" ušli su u vezu, u kojoj su do dana današnjeg.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Danijela

24.07.2019 04:02

Marko objavio da je odmah prodao Škodu. A sada je vozi.

Odgovori 18 1
Danijela

24.07.2019 06:09

U svakom bioskopu je mrak. A u mraku su sve mačke crne.

Odgovori 19 0
Mara

01.08.2019 07:37

Ako je kupio i drugu majicu onda JUPIIIII