Boru izbacili iz kluba: Pijan konobara gađao flašom!

Autor:

Zadruga

23.07.2019

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši učesnik druge sezone rijalitija "Zadruga" Bora Santana provodio se po Crnogorskom primorju odmah posle izlaska iz Imaginarijuma, a kako Rijaliti saznaje, izbačen je iz jednog noćnog kluba u Budvi zato što je pod dejstvom alkohola pobesneo i gađao konobara flašom.

RepublikaFoto: e-stock
Napravio skandal... Bora Santana

Naime, pevača je nekoliko pripadnika obezbeđenja udaljilo iz kluba zbog nereda koji je pravio, a sa prijateljima se po završetku provoda vratio u stan da bi se doveo u red.

Posle incidenta pevača je obezbeđenje udaljilo sa splava jer je i njih počeo da psuje, pa su ga prijatelji taksijem odvezli u stan da se trezni

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Izbačen iz lokala...

- Bora je sa prijateljima iz Srbije rezervisao jedan separe u klubu u centru Budve, a u koji su se smestili nakon provoda u stanu koji je pevač iznajmio. Čim su stigli, naručili su dve flaše žestokog pića i počeli sa veseljem. Bora je došao sa tri drugara, a pre ponoći im se pridružilo i žensko društvo. Santana je igrao i nazdravljao sa drugovima, a jednu od devojaka je grlio, pa je bilo očigledno da mu se svidela. Društvo se u separeu provodilo do dva sata, a dok je Borin drug igrao, slučajno je prosuo piće i gurnuo flašu koja je u tom trenutku bila van kofe sa ledom, pa je pala i razbila se. Pošto je bio pod gasom, Santana je pozvao konobara koji ih je služio celo veče i tad mu je zatražio da donese novu flašu - rekao nam je upućen izvor, koji se našao u istom klubu.

Kako dalje saznajemo, do incidenta je došlo kada je Bora počeo da preti i svađa se sa konobarom zbog toga što se on ogradio da nije odgovoran za to što su oni za svojim stolom oborili piće, te mu je rekao da se svaka nova flaša plaća po standardnoj ceni.

Bora je konobaru rekao:"Ostavili smo ovde 800 evra, a ti ne možeš da doneseš novo piće! Je*em li te usta!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
I u "Zadruzi" bio nemiran...

- Kad je Borin prijatelj oborio flašu koja je bila dopola napunjena votkom, on je pozvao konobara kako bi im doneo novu. Kada je prišao Santani, zaposleni je rekao da će mu odmah doneti novu flašu, ali da će se ona normalno uračunati po standardnoj ceni. Bora je tada poludeo i rekao da neće platiti po normalnoj ceni jer je flaša tek doneta i slučajno je zbog gužve završila na podu. Konobar je tada opet pokušao na miran način da mu objasni da je takva politika kluba u koji su došli i da može da mu pozove menadžera i obezbeđenje ako ima bilo kakvu primedbu. Tada je Santana skočio, podigao flašu, gađao konobara i rekao:" Šta ti meni zoveš menadžera, bre?! Ostavili smo ovde 800 evra, a ti ne možeš da doneseš novo piće! Je*em li te usta!". Incident je tada spazilo obezbeđenje, pa su odmah došli do Bore, koji nije prestajao da viče, iako su ga drugari smirivali. Kad je obezbeđenje došlo, odmah su zamolili Boru da krene sa njima da ga ne bi izbacivali, a on je i njih opsovao. Tada su ga uhvatili za ruke i izveli sa splava - rekao je sagovornik za Rijaliti.

Kad su Boru udaljili da ne bi pravio probleme, ubrzo mu se pridružilo i društvo, pa su odmah pozvali taksi i sa njim se vratili u stan kako bi mu pomogli da se otrezni i dovede u red, pa je veći incident, srećom, sprečen.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Stefan

23.07.2019 19:29

Propade nam Bora Satana.

Odgovori 14 0
Dani

24.07.2019 06:13

Šteta. Sa harmonikom i humorom mogao je da pobedi u Zadruzi. I da slavno nastavi još bolje nego Kija i Sloba.

Odgovori 12 3