Dete je bilo zatvoreno u kupatilu dok je on vršio nasilje nad mojom ćerkom: Majka Dragane Mitar kroz suze otkrila nove detalje o zlostavljanju!

Autor:

Zadruga

23.07.2019

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica "Zadruge 2", Dragna Mitar odlučila je da javno na televiziji Pink, voditelju Darku Tanasijeviću ispriča sve o zlostavljanju od strane svog supruga Siniše Dragutinovića. Na ovu temu osim nje govorila je i Vesna Stanojević, dirktorka "Sigurne kuće", ali i Draganina majka Jadranka Mitar.

Foto: prntscr Pink TV
Majka poznate zadrugarke progovorila za javnost...

Ispovest Draganine majke, duboko je uznemirila javnost, a ona je otkrila i detalje nasilja tokom kog je Draganin i Sinišin maloletni sin Jovan bio prisutan dok je otac zlostavljao majku:

RepublikaFoto: prntscr Pink TV
Draganina majka jadranka ispričala sve...

Jadranka je plakala samo misleći o nasilju koje je njena ćerka pretrpela

- Zamislite samo to da nekog ošamariš. Ja ne znam ko bi mogao da trpi udaranje, najveća greška je što je krila to. Jovan sada ima četiri godine i svestane je svega. Jovan je bio zaključan u kupatilu, kad je poslednji put izvršio nasilje nad Draganom. Ja više sa njim ne komuniciram! Njegova dvoličnost da je podržava, a protivio se svemu. Sve za šta je smatrao da nije u redu, a ovamo kao podržava, to je Siniša. On ovo što hoće starateljstvo, on je to radio i sa drugom decom. Da je on podobniji roditelj od Dragane? To je stvarno smešno! Ponosna sam na nju, jer je sve sama odradila, uradila i rešila. Smogla je snage da reši sve, verujte, ja ne bih imala snage. Malo se ona i izgubila, zbog komentara i predrasuda, volela bih da vidim koja je ta mlada devojka koja ne bi volela da joj dečko kupi auto, nego samo sladoled. Ona mora da bude zdrava i psihički i fizički. Ona je hormonski disbalans doživela, gde se ugojila, ovo što je smogla snage, ja sam toliko ponosna na nju - izjavila je Jadranka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ana

23.07.2019 16:42

Sponzoruša rasturila švaleru brak. Deca ostala bez oca. Udala se za švalera. Švaler nastavio da se švaleriše, kao i ranije. Sad joj se to ne svidja. Rasturila je tudj brak sada se i ona švalerisala i rasturila i svoj brak. Na kraju bi da se okoristi i otme mu sve. A švaleri na vratima.

Odgovori 22 1
Jakov

23.07.2019 16:47

Greska u naslovu. Majka i dete su pobegli i zaključali se u kupatilu. A on je lupao na vrata.

Odgovori 19 1
Mark

23.07.2019 17:38

Dragana je sponzoruša. Našla bogatog švalera pa mu rasturila brak. Posle se udala za njega i bila neverna kao i on njoj.

Odgovori 20 1