Kako je moguće da siledžija ostvari starateljstvo nad sinom? Majka Dragane Mitar se rasplakala pred kamerama!

Autor:

Zadruga

23.07.2019

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sinoćnjoj specijalnoj emisiji gostovala je zadrugarka Dragana Mitar koja je odlučila da javno progovori o temi koja je poslednjih dana došla u žižu javnosti.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Majka Dragane Mitar

Naime, potresna ispovest bivše modelsice o nasilju koje je doživela tokom braka sa Sinišom Dragutinoćem dobila je epilog kada je pokušao da joj oduzme dete.

Darko Tanasijević je obavio ekskluzivni intervju da Draganinom majkom, koja se nije do sada oglašavala u medijima. Jadranka je govorila o odnosu svoje ćerke i Siniše, kao i uvredama koje joj je upućivao.

- Počelo je nipodištavanje, a on je bio taj koji je rekao da neće raditi za 20.000 dinara. Ona je predstavljana kao fikus. Meni je moj zet, sad već bivši, rekao za moj rođendan da je moja ćerka potpuno luda osoba, da je nesposobna za sve, a on je lažne izjave davao da je podržava. Mi smo mu čuvali Jovana, a on meni u mojoj kući, meni u lice govori da je moja ćerka luda, a znao je šta radi, jer ga je volela - započela je Draganina majka.

RepublikaFoto: facebook.com/Sinisa Dragutinovic
Siniša Dragutinović

- Kada Vaš suprug i Vi pitate Sinišu da li je istina da je tukao vašu ćerku, zbog čega ju je udario, koje je njegovo opravdanje - upitao je Darko.

- Govorio je da to nije tačno. Mi smo čuli da postoje takvi problemi, što smo saznali od Draganinih prijatelja i kume, da je on nju izbacivao iz stana, nisu ni oni smeli, jer su govorili da znaju kakav je on, da bi on zgazio svakoga. Ja vidim čoveka koji se preobrazio, ako već ima te devojke, zašto onda nije srećan, ne on opet nalazi u tome zadovoljstvo da maltretira moju ćerku. On za mene nije normalan. Plašila sam se da mu kažem nešto ružno, da ne bi bilo nešto Dragani ili Jovanu. Ja sam pokušavala, kao tampon zona, kao majka, da trpim i njegove uvrede koje mi je upućivao.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Majka i Dragana

Njegova rečenica je bila: "Ne interesuju me ni deca, i za Jovana i za te devojčice me baš briga", da mu je bitno da je njemu potaman i da mu je bitno da ga finanjsijski ne košta. Mislim da on ima psihičkih problema, ima dijagnozu i da je Draganu doveo do neke depresije, probajte da mu kažete da nije normalan i da je lud, videćete kako ćete se provesti - tvrdila je Jadranka.

- Šta kažete na monstruozne poruke, za koje Dragana tvrdi da joj je Siniša slao, da je poslao naslov iz novina, koji govori da je muž pucao ženi u glavu pred sinom i da će proći isto tako - upitao je Darko.

- Da je čovek zreo za zatvaranje, za policijske organe, pa kako to ide. I da treba svakako da se zapitaju svi državni organi. Ne samo da je pomenuo da će samo tako proći, već je pomenuo i bivšu modelsicu Sindi, koja ni dan danas nije dobila starateljstvo nad sinom. Jer je moguće da siledžija ostvari starateljstvo, njega dete ne zanima. On i kad bi dobio dete, nema kad da ga čuva. Neko deseti bi vaspitavao naše unuče - dodala je Jadranka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Jovan

23.07.2019 13:30

Kako je moguće da majka, koja neće da radi i nije domaćica, ostvari starateljstvo nad sinom, a dete joj čuvaju baba i deda, dok se ona švaleriše po klubovima i splavovima.

Odgovori 21 1
Ana

23.07.2019 16:35

Dragana želi da mu uzme sina, stan i alimentaciju i da ne radi ništa. Dete kod babe i dede a ona u pijančenje po klubovima, splavovima i kafanama.

Odgovori 14 1
Mila

24.07.2019 18:41

Срам вас било за овакве коментаре. Љубоморни народе!Драгана ти си добра мајка!