Bojan Tomović odustao od "Zadruge": Moje stanje se pogoršalo, je*eš pare kad nemam više zdravlje!

Autor:

Zadruga

22.07.2019

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanje mu se dosta pogoršalo!

RepublikaFoto: instagram.com/bojan.tomovic
Bojan Tomović

Početak nove sezone "Zadruge" se bliži, te se u medijima pojavljuje sve više informacija o potencijalnim učesnicima.

Kao jedan od njih često je navođen i popularni pevač Bojan Tomović koji je proglašavan čak i najvećom zvezdom nove Zadruge.

RepublikaFoto: facebook.com/bojan.mostrokol
Bojan Tomović

Ipak, Bojan se na svom Fejsbuk profilu oglasio na ovu temu.

- Pošto me ovih dana svi pitaju ulazim li u rijaliti, moram da vam kažem da se meni, uprkos terapiji koju redovno uzimam, stanje dosta pogoršalo, jako sam loše i nema tih para zbog kojih bi ponovo ušao u bilo koji rijaliti program. Je*eš pare, kad izgubiš zdravlje. Drugo, i dok sam bio dobro, imao sam tačno 10 stavki za koje sam insistirao da budu u ugovoru, a ko to ne može ili neće da ispoštuje, onda bye bye. I bolje je tako, ipak nisam ja za takvu vrstu "psihološke igre", što sam pokazao i u Farmi. Treba zadržati bar zrno dostojanstva. E jedino što mi je žao sto možda neću stići da završim knjigu koju sam počeo da pišem o borbi sa bipolarnim poremećajem, jer ne verujem da će glavni "junak" izdržati do kraja... Ja sam toliko umoran od svega da samo želim da zaspim... - napisao je Tomović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rale

24.07.2019 08:31

Bolesnike i ne treba da uvode u Zadrugu.