Ana Korać trudna? David i ona otkrili sve do detalja pred kamerama televizije Pink!

Autor:

Zadruga

21.07.2019

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać i David Dragojević posle "Zadruge 2" skrasili su se na Novom Beogradu. Planiraju, kažu, odmor i zajednička putovanja, a zgodna crnka još uvek je pod utiskom pomirenja sa Dalilom i Dejanom Dragojevićem, koje se odvilo u Bosni.

RepublikaFoto: youtube.com/ Emisija Premijera
Ana Korać

Međutim, ono što je posebno zaintrigiralo naciju jesu navodi o Aninoj trudnoći. 

- Stalno joj je muka, jede malo više... Sad ćemo da vidimo šta će da se desi. Šta god da se desi... Ja bih bio srećan da se desi to - iskren je bio Dragojević za Premijeru, dok je Ana rekla:

- Ne znam, iskreno, još uvek ništa, ali sve je moguće.

Mnogo više detalja je, pak, otkrila sa pomirenja. 

RepublikaFoto: youtube.com/ Emisija Premijera
David Dragojević

- Prelepo mi je bilo kod njih! Dalila me je ugostila kao da sam došla kod svoje mame! Divna devojka, divan dečko... Kada smo izašli, David je odmah poslao poruku Dalili - pričala je Ana.

- Odmah sam po izlasku iz 'Zadruge' pozvao Dalilu, naravno rekao sam da želim da dođem da pričamo, sve nesuglasice da rešimo... Rekao sam da želim da dođem u Bosnu sa Anom, da rešimo neke naše porodične stvari. Pričali smo dosta, bilo mi je drago kad sam otišao. Moj brat je bio ljut zbog svega, ali ona je potencirala, želela da dođem. Bilo nam je prelepo, stvarno, i jako sam srećan zbog toga - objasnio je odmah David. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zec

21.07.2019 17:27

Po koji put je ova lažno trudna?

Odgovori 19 3
Srđan

22.07.2019 07:33

Možda jeste a možda nije.

Odgovori 11 1