Zbog Zadruge mu je glava bila u torbi! Voditelj Darko Tanasijević za Republiku: Pretio mi je kriminalac sa podebelim dosijeom!

Autor:

Zadruga

21.07.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj i urednik Pinkovog portala novinar Darko Tanasijević bio je noćna mora mnogim učesnicima tokom trajanja rijaliti šou programa Zadruga 2. Suočio se sa raznim pretnjama zbog Zadruge, ali je pored toga ostao dosledan svom poslu i profesionalan. Za njega nije bilo tabu tema, niti neprikladnih pitanja on je rešetao učesnike svaki put bez zadrške. Nakon završetka rijalitija samo za portal Republika.rs Darko je otkrio kako se osećao tokom trajanja ove sezone, ko mu je bio najdraži učesnik, a ko išao na živce, kao i kakve planove ima za sebe u narednom periodu.

RepublikaFoto: instagram.com/darko.tanasijevic
Darko Tanasijević

Kako se osećaš sada kada se završio rijaliti? Da li ti nedostaje sav onaj haos ili si jedva čekao kraj? 

- Koliko god bio umoran i želeo odmor, moram da priznam da mi je čudno otkako se Zadruga završila, i baš mi nedostaje! Navikli smo da radimo non stop, navikli na haos, konstantnu posvećenost – tako živim i funkcionišem, pa mi sad treba dosta vremena da se priviknem na ovaj malo usporeniji ritam u kom jedva funkcionišem. Ali, na svu sreću, tu su emisije “Narod pita” koje idu uživo na Pinku svake večeri, tako da nam ne manjka druženja sa publikom i dobre zabave!

Tokom trajanja Zadruge dobijao si razne pretnje od fanova rijaliti učesnika. Koliko često se suočavaš sa takvim stvarima i kako ih rešavaš? 

- Često se suočavam sa raznim pretnjama, isključivo na društvenim mrežama. Nekad se nasmejem, nekad na takve poruke i odgovorim, pošaljem poljubac, a nekad jednostavno blokiram – zavisi u kakvom sam raspoloženju. Ipak, bilo je i situacija koje nimalo nisu naivne – jednog čoveka sa podebelim dosijeom i mnoštvom pretnji smrću upućenim meni morao sam da prijavim policiji, jer takve stvari nisu za igranje. To je sada u proceduri, na sudu. Ipak, na moju ogromnu sreću, mnogo je više onih koji me svakodnevno svojim komplimentima, pohvalama i gestovima čine najsrećnijim i najponosnijim dečkom na svetu!

Ko ti je od učesnika Zadruge bio najdraži a ko najantipatičniji? 

- Uvek sam se trudio da budem profesionalan i da se u mom odnosu prema njima ne primeti ko mi je možda malo draži, a ko ne – sudeći po komentarima, u tome sam uspeo, pa neću ni sada otkrivati imena onih koji su mi simpatičniji. Svakako, draži su mi stari zadrugari, oni koji su bili i u prvoj sezoni – jednostavno, duže ih poznajem. Iskreno – nisam imao nekog ko mi je žestoko išao na živce… Svi su to oni ponekad, pomalo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

braća po babine linije @djexongram ?

A post shared by DARKO TANASIJEVIĆ (@darko.tanasijevic) on Apr 27, 2019 at 3:04pm PDT

 

Sa kojim rijaliti učesnicima se družiš privatno?

- Sa rijaliti učesnicima se privatno ne družim. Nekako, razdvojio sam privatno od poslovnog. Sa mnogima od njih sam dobar, povremeno se čujem nevezano za posao, ali ne mogu da kažem da su mi prijatelji – jer, svoje društvo stekao sam u osnovnoj, srednjoj školi, na fakultetu i na poslu. Najbliži sam sa Đeksonom, odlično se kapiramo i često smo na vezi. Sa Borom Santanom, takođe, Sanjom, Matorom…

Hoces li raditi i novu sezonu Zadruge?

- Pa, kako da prođe Zadruga 3 bez mene?! Ne ide!  Svakako ću biti deo te priče, što me jako, jako raduje budući da je reč o najzahtevnijem projektu do sad, a koja će moja uloga biti saznaćete već od septembra.

Pokazao si da si maher u svom poslu i da ništa ne može da ti promakne. Da li si kao urednik Pinkovog portala strog i zahtevan? 

- Mislim da nisam strog. Mnogo tražim, jesam zahtevan, nekad i naporan jer sam pravi “control freak”, ali s druge strane smatram i da mnogo dajem. Trudim se da budem tu za svoje kolege, bez kojih ne bih mogao, da pomognem kad treba, razumem ih kad treba, posavetujem, ali i da prećutim. Treba sve to znati.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

g l o w

A post shared by DARKO TANASIJEVIĆ (@darko.tanasijevic) on May 25, 2019 at 11:15am PDT

 

Na poslu često ostaješ i duže od svog radnog vremena, čak nekada radiš i po 18 sati. Kako sebe treniraš u takvim situacijama, pošto je poznato da novinarski posao nije lak?

- Brojao sam skoro, mislim da mi je rekord 18-19 vezanih sati! To je takav posao, ne može to svako. Često sam preumoran, nemam vremena ni za šta drugo, ali to sam ja. Mlad sam, ja to mogu, ja to umem i ja to volim. Najbolji doping su mi kolege sa Pinka, neverovatni rezultati koje ostvarujemo i pohvale koje dobijamo na svakom koraku – onda mogu sve i onda mi ništa nije teško!

Kako provodiš svoje slobodno vreme?

- Koje slobodno vreme? (smeh) Uglavnom ga nemam! Kad god uhvatim slobodan trenutak - treniram, trudim se bar 4 puta nedeljno, prošetam do Ade Ciganlije, vidim se sa najbližim prijateljima i obavezno skoknem do mog Kovina. To je moja oaza – tamo su skoro svi koje volim i tamo mi je najlepše.

 

 

 Voliš li da putuješ i planiraš li uskoro neki odmor i gde?

- Obožavam, ali ne stižem! Eto, uspeo sam skoro na dva dana da skoknem do Sarajeva i bukvalno se zaljubio u taj magični grad. Bio sam ljut na sebe jer ga ranije nisam obišao, ali sam već isplanirao da Sarajlijama na jesen opet svratim u posetu, na malo duže. Kada je o odmoru reč – sredinom avgusta konačno odlazim na more, odabrao sam jedno ostrvo u Grčkoj. Taman da kvalitetno napunim baterije za neviđeno ludilo koje nam donosi treća “Zadruga” koja kreće u septembru!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Aleksa

21.07.2019 08:18

Realan čovek. Svako ima mana. On se šali i na svoj račun i na račun svojih mana, što je retko. Najveća njegova mana je lepota.

Odgovori 28 0
Adam

21.07.2019 16:24

@Aleksa - Bolje pametna glava nego lepa a glupa.

Odgovori 12 0
Dr

21.07.2019 11:46

Sve pretnje treba prijaviti nadležnim organima.

Odgovori 16 0