Biće svašta! Nakon raskida, svađi i teških reči, njih dvoje će se večeras suočiti u studiju!

Autor:

Zadruga

20.07.2019

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadruga se završila, ali mnoga pitanja su ostala nerazjašnjena, a u prilog tome govore i emisije posvećena događajima iz rijalitija i bivšim zadrugarima koje su i dalje popularne kod publike.

RepublikaFoto: Pink Prntscr
Zadruga studio

Sinoć su gosti kod Dušice Jakovljević bili Lepi Mića i David Dragojević, a atmosfera je dovedena do usijanja usled svađi koje su imali David i Dušica.

Ona je zamerala Davidu što je ostavio bivšu verenicu Aleksandru Subotić na način na koji je to uradio, a on je pokušao da ostane ravnodušan na njene prozivke, ali naravno nije uspeo. Danas se putem Instagrama izvinuo televiziji Pink zato što je srećan. 

Zadruga se nastavlja i posle Zadruge, a večeras su na redu Toma Panić i Nadežda Biljić. Ovo dvoje zadrugara su bili u vezi u Zadruzi, a budući da su oboje prilično eksplozivne naravi i od njih večeras možemo svašta da očekujemo. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Žika

20.07.2019 15:30

Ljubavnici bez bicikla.

Odgovori 13 0
Radiša

20.07.2019 19:02

Ljubavnici koji se ne podnose.

Odgovori 11 0