(VIDEO) Karambol za vreme reklama: Sanja i Matora napale Koraćevu, užasna svađa!

Autor: pink.rs, Republika

Zadruga

19.07.2019

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom emisije "Zadruga-narod pita" u kojoj su gostovale Ane Korać, Sanja Stanković i Jovana Tomić Matore došlo je do ozbiljnog okršaja između zadrugarki.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Jovana, Sanja i Ana u raspravi

Razlog njihovog sukoba bile su priče koje su Sanja i Matora čule od bliskih prijatelja koji su im preneli šta je Koraćeva pričala o njima. Emisija je postala još tubulentnija kada se uključio David Dragojević i napao Jovanu, želeći da priča umesto svoje devojke.

Tad je već bilo kasno za pomirenje, pa je Matora prebacila Ani koliko se promenila od kada je ušla u vezu sa Davidom, dok su još bili u Beloj kući, na šta je Dragojević još više planuo.

Dok je prepirka trajala, Ana nije davala znake da ju je bilo šta dotaklo, pa se činilo kao da što pre želi da ode. Ali, tokom kratke pauze za reklame, Jovana i Sanja prišle su još jednom Ani kako bi pokušale da rasprave nesuglasice koje imaju.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Tokom rasprave su šaputale, pa nije moglo da se čuje najjasnije o čemu pričaju, ali je Stankovićeva pokazala prepisku na telefonu koja dokazuje njihovu priču, a Ana je odmah počela da se kune da to nije istina i da nema nikakve veze sa tim što su njene bivše prijateljice čule.

Na kraju emisije Jovana je definitivno odlučila da više ne želi da priča sa Koraćevom, zbog promene ponašanja od kada je stupila u vezu sa Davidom, iako joj je, dok je trajao program, skretala pažnju da zbog nove romanse gubi prijatelje.

Pogledajte kako je sve to izgledalo:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jovan

19.07.2019 13:13

Sanja i Matora su se posvadjale sa svim svojim prijateljima.

Odgovori 18 0
Jovko

20.07.2019 08:28

Sanja i Matora se ljute što ih niko ne voli.