Poplavela joj usta, voditeljka je izbacila iz studija da se smiri: Matora se posvađala sa Anom!

Autor:

Zadruga

18.07.2019

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora sinoć se u emisiji "Narod pita" toliko iznervirala da je voditeljka Dušica Jakovljević morala da je zamoli da napusti studio kako bi se smirila,a sve se dogodilo zbog poljuljanog prijateljstva sa Anom Korać

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jovana Tomić doživela nervni slom...

U emisiju u kojoj su gostovale Ana Korać, Sanja Stanković i Matora uključio se gledalac koji je najpre konstatovao da se njih tri neće pomiriti do kraja emisije, a potom je Jovani uputio par saveta i pitanja:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nastao opšti haos u studiju...

- Prvo bih rekao Jovani i Sanji nešto. Ne znam kome se vi više dodvoravate, šta vas interesuje Ana i da li će ona vas pozvati, samo se ponižavate pred narodom. Za sve to je krivac David, on je krivac preko Ana. Ona je vas odgurnula zbog njega, to je moje mišljenje. Matora i Sanja furajte svoj fazon, dokazale ste svoje, to što vi govorite Ani, to je ona trebala da nazove odmah vas, ako je tolika drugarica, trebala je to da uradi. Nije narod lud, svi mi vidimo ko je i šta je. Drži svoju lepoticu pored sebe i uživaj", ispričao je gledalac.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana je samo ćutala...

- Ja nisam glupa, nego imam potrebu nekome da objasnim šta se desilo- dodala je Jovana.

Ana i Jovana ponovo su došle u žestok sukob, gde su u počele u isto vreme da viču jedna na drugu, a u jednom trenutku ubacio se i David Dragojević koga smatraju krivcem za narušene odnose.

- Davide nemoj da s*reš! Ja sam Ani uvek bila priajtelj! Jovana i ja smo bile uvek tu - vikala je Sanja.

- Matora lepo treba da kaže. Što je ti nisi nazvala i rekla joj:"Izvini"? Ja imam pravo da kažem svoje mišljenje - ubacivao se David.

- Ana, ako ja tebi kažem, da ne treba da radiš nešto i pričam ti za stolom i ustaneš i ispadneš budala. Neću da ćutim, nego ću da kažem ono što mislim. Izvini ako sam nekada bila surova, ali sam htela da te dozovem. Tebe je tvoj dečko trebao da podrži. Moji te svi vole, očigledno da me u tvom društvu neko ne voli. Ni ja o Davidu nemam lepo mišljenje, pa nikada nisam to rekla Ani! Sve vreme se Ana i David dopisuju, jedu g*vna, i znalo se da će ona da ćuti i uvek će tako da bude! Ja nemam lepo mišljenje o njemu, ali ga poštujem. Moj odnos sa Davidom, nema veze sa odnosom koji ima sa tobom. Zato i dolaze do ovih situacija - odbrusila je Matora.

- Matora, smiri se, usne su ti pomodrile - izjavila je voditeljak Dušica, oa je Matora napustila studio, kako bi se smirila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
JOBAH

18.07.2019 09:21

Матори је велики живац а и велики глумац.

Odgovori 12 0
blučanka

18.07.2019 09:52

Šta su umislile Jovana i Sanja. Da im se za svaku izgovorenu riječ, za svaki korak prijatelji moraju pravdati. Prijatelji su iz interesa. Kada su u prošloj Zadruzi vidjeli da je većina uz Kiju, priklonili su se njoj, iako su sa Lunom bili znatno bolje i iako je Marora Lunu znala i prije Zadruge. Čisti interes. Za koju godinu Sanja će lupati glavom o zid zbog Matore i zbog toga što je sebi dozvolila. Sve u svoje vrijeme

Odgovori 13 0