(VIDEO) Borba za sina: Dragana Mitar stigla u Centar za socijalni rad bledog i smrknutog lica!

Autor:

Zadruga

17.07.2019

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna učesnica Zadruge 2 Dragana Mitar danas je stigla u Centar za socijalni rad kako bi se sastala sa svojim bivšim suprugom Sinišom radi odluke o starateljstvu nad zajedničkim detetom.

RepublikaFoto: Republika
Dragana Mitar stiže u Centar za socijalni rad...

Mitrova je užurbanim koracima ušla u Centar smrknutog i bledog lica ne obazirući se na novinare. Kako je poznato, tražiće puno starateljstvo nad sinom jer smatra da Siniša nije adekvatan da brine o detetu. 

Podsetimo da je tokom njenog boravka u rijalitiju Siniša prevario Draganu sa drugom ženom i ona je nakon izlaska iz Zadruge okončala svoj brak sa njim. S obzirom na to da Siniša nije tako lako prihvatio prekid bračnog odnosa, Dragana je tvrdila da joj je on pretio i čak je i fizički zlostavljao, pa je ona bila prinuđena da zatraži javno pomoć i zabranu prilaska. 

RepublikaFoto: facebook.com/Sinisa Dragutinovic
Tvrdi da je suprug je zlostavljao i pretio smrću

Kada je Dragana obelodanila sve šta se dešavalo između njih, policija je u najkraćem roku reagovala da je zaštiti. Kada su videli koliko sve to traje, odmah su došli kod nje i saslušavali je tri sata. Ona je njima dala sve dokaze koje poseduje u vidu snimaka i prepiski u kojima joj navodno preti smrću. 

Siniša Dragutinović završiće u zatvoru ako prekrši meru koju su mu odredili policije i tužilaštva!

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mišo

17.07.2019 17:48

Dragana neće da se zaposli ni da bude domaćica. Ona bi samo da spava i da se provodi po kafanama i klubovima. Onda ne može biti majka staratelj. Ona bi da uzme dete i da ga preda babi i dedi na čuvanje a ona da bude slobodna.

Odgovori 24 0
Dane

18.07.2019 09:55

Dragana je sponzoruša bez zanimanja.

Odgovori 14 0
JOBAH

18.07.2019 11:58

Права мајка мора да ради и зарађује. Док она ради дете може да буде код њених родитеља. Кад се врати са посла да спрема ручак за себе и дете. Кад се дете врати из школе или од њених родитеља треба да ручају, напишу домаћи задатак, причају, одмарају се, гледају ТВ, вечерају па на спавање. Сутра поново исто или слично. И тако сваки дан. Нема провода и швалерисања. Нема пијанки на сплавовима и по клубовима.

Odgovori 13 0