Sloba mi se gadi, on je dno dna: Luna surovo oplela po bivšem!

Autor:

Zadruga

17.07.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani brutalno je isprozivala bivšeg dečka Slobu Radanovića nazvavši ga slabićem i kukavicom.

RepublikaFoto: e-stock
Luna i Sloba

Naime, blogerka je sa svojim sadašnjim dečkom Markom Miljkovićem gostovala u emisiji "Narod pita" i posle pokazanog klipa u kojem se vidi kako je doživela nervni slom zbog Radanovića, voditelj Milan Milošević ju je pitao šta sada misli o Slobi i o njenom psihičkom rastrojstvu koji se desio upravo zbog te ljubavi.

Luna: Kada je svojoj ženi Kiji mogao ono da uradi, šta sam ja drugo mogla da očekujem?!

- Taj čovek mi se gadi, fuj, povraća mi se na pomen njegovog imena. Ja uopšte ne znam ko je taj čovek, samo znam da je jako zloban. On je dno dna. Taj čovek je, bre, sreću gradio na mojoj nesreći. On je jedan slabić, kukavica - rekla je uplakano Luna i opisala kako se sada oseća kada gleda šta je sve radila za čoveka koji se pretvara da je ne poznaje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
A nekada su se voleli

- Teško mi je što sam sebi dozvolila da budem ovakva kakva sam bila. Mami i tati je teško palo što sam dozvolila sebi da budem ovakva. Fuj! Ne želim ime da mu spomenem. Taj čovek je meni ovo uradio, da se ovako osećam. On se ograđuje od mene, ponaša se kao da se stidi što je bio sa mnom, kao da sam ja njegova najveća greška. On je mene izabrao, kleo se u mene - pričala je drhtavim glasom Luna, pa pomenula Kiju Kockar.

 Fuj, povraća mi se na pomen njegovog imena, taj čovek je sreću gradio na mojoj nesreći, kaže blogerka

- Šta sam ja očekivala da će da uradi meni, kada je njoj (Kiji) to mogao da uradi. Ostavila sam to iza sebe, veruj mi, ne želim da me povezuju sa tim čovekom. Ja ne znam ko je on, kako se zove, odakle je. Gledala sam šta je pričao, kao da sam ja njega maltretirala, kao da sam ja njega zeznula. Kao da sam ja najgora na svetu, a da je morao da bude sa mnom - završila je Ðoganijeva. Iako smo nekoliko puta pokušali da dobijemo Slobu za komentar, nije se javljao na naše pozive i poruke.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Tamara ana

17.07.2019 03:46

Luno nek ti se KONACNO ZGADI.

Odgovori 3 22
Vera

17.07.2019 05:27

Da li Luna sada laže ili kada je više puta plakala i histerisala zbog Slobe?

Odgovori 26 0
Mišo

18.07.2019 18:20

Luna surovo oplela po bivšem. Sloba joji se gadi, i da je on je dno dna. Luna laže i ne govori istinu. To smo svi videli u Zadruzi 2.