Volim Anu iako je ku*va: Lazar Jeremić odlepio za Koraćevom!

Autor:

Zadruga

16.07.2019

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši učesnik druge sezone rijalitija "Zadruga" Lazar Jeremić je po izlasku iz rijalitija nastavio da se čuje sa svim takmičarima s kojima je bio u dobrim odnosima u Imaginarijumu, a za Rijaliti je otkrio da obožava Anu Korać iako je bije glas da je prostitutka.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/lazar_jeremic_jera
Posle Zadruge priznao da je zaljubljen u Koraćevu

Naime, bivši fudbaler je u iskrenom intervjuu za naš list objasnio da se inače često kreće u društvu devojaka za koje pouzdano zna da se bave najstarijim zanatom, ali da protiv toga nema ništa, te ga ne zanima ako neko na taj način dolazi do novca.

Lazar: Luna nije idealno građena, ali mislim da bismo se dobro slagali

- Ana Korać i ja smo uvek bili dobri drugari, a to što govore da je prostitutka mene ne zanima! Pa šta i da jeste! Bitno mi je kakav je neko čovek, a za nju znam da je veliki džek i da je prijatelj. Inače se često krećem u društvu devojaka za koje stvarno znam da se bave najstarijim zanatom, ali zašto bih ja išao i blatio nekoga okolo?! Svako na kraju krajeva donosi odluke za svoj život i svako ima izbor za to čime će se baviti. Ako neko seksom dolazi do novca, ne znači da je loša osoba! Mislim da smo se svi uverili da su skoro sve devojke u rijalitiju bile prozivane zbog toga što se sumnja da se bave prostitucijom, pa šta sad treba da radimo? Ko samo ja da tu bilo šta prokomentarišem - rekao nam je iskreno Lazar.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Lazar: Brendon je štrokav i ljigav!

Bivši fudbaler prokomentarisao je i ko je po njegovom mišljenju najprljaviji bio dok je rijaliti trajao, pa je izrazio animozitet prema Brendonu Radoniću, s kojim se nikako nije slagao. Jeremić je iskreno rekao da je Brendon bio zadrugar koji je najmanje računa vodio o ličnoj higijeni, te ga je nazvao ljigavcem.

- Verujem da ćete i od ostalih zadrugara da dobijete isti odgovor, ali je činjenica da je Brendon do samog kraja bio najprljaviji. On nikako nije vodio računa o higijeni. On je jedan ljigavac koji je unutra sve vreme mislio samo na sebe, bolelo ga je uvo za kolektiv, krao je i samo sebi udovoljavao. Ne znam kako su ga ostavili skoro do kraja unutra - rekao je iskreno Lazar.

RepublikaFoto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ
Fatalna... Ana Korać

Jeremić je prokomentarisao i da je pobednica Luna Đogani razmažena i da je to razlog što njena veza sa Markom Miljkovićem nikako ne bi mogla da uspe u spoljnom svetu.

- Što se tiče veze Lune i Marka, mogu slobodno da kažem da se ona dosta promenila. To jednostavno nije ona. Luna je tip devojke kojoj je konstantno potrebna pažnja i mislim da je to Marku teško padalo. Oni se jesu lepo slagali, ali mislim da je ona prezahtevna, non-stop traži pažnju, a normalno je da nekom to može da dosadi u nekom trenutku - objasnio je Lazar.

Često se krećem u društvu devojaka za koje stvarno znam da se bave najstarijim zanatom, ali zašto bih ja bilo koga blatio, rekao je Jera

Jeremić je prokomentarisao i da Đoganijeva nije bogomdana kada je njen fizički izgled u pitanju, ali da je ona neko s kim bi mogao da bude u vezi.

- Što se Lune tiče, ona fizički nije neko ko je perfektno građena, nije bogomdana, ali to je manje važno. Mislim da bismo se ona i ja lepo slagali kada bismo bili u vezi, ali je ona emotivno zasad vrlo rastrojena, pa ne bih mnogo detaljisao oko toga. Mada, nikad se ne zna. Ne možemo precizno da proreknemo budućnost - rekao je Jera za Rijaliti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jovan

16.07.2019 16:33

On vredja Anu. Ako Anu bije glas da je prostitutka to nije nikakav dokaz. To je rekla-kazala.

Odgovori 16 0
Radiša

17.07.2019 13:42

Voli Anu a teško je vredja. Ovaj kao da je stalno pijan.