Tužno: Nedavno je pretrpela nasilje u rijalitiju, a sada je Nadežda doživela smrtni slučaj u porodici

Autor:

Zadruga

15.07.2019

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pinkova zvezda i učesnica rijaliti programa "Zadruga" Nadežda Biljić trenutno prolazi kroz pravi pakao.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Nadežda Biljić

Nadežda Biljić se od izlaska iz rijalitija našla u centru skandala zbog toga što je Tomislav Panić, sa kojim je bila intimna u Zadruzi, na društvenoj mreži Instagram objavio njen broj telefona.

Zbog toga Nadeždi neprestano stižu poruke i pozivi, a ona je sve putem Instagrama zamolila da je ne uznemiravaju dok tuguje, i tom prilikom obelodanila vest da je njenu porodicu zadesio smrtni slučaj: 

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Nadežda Biljić

- Zamolila bih vas zaista kao ljude da me ne uznemiravate više, nisam želela o ovome javno da pričam. Preključe mi je umro stric kojeg ne mogu ni da oplačem od mediokriteta koji je iskoristio momenat da skrene pažnju na sebe i pokuša da me ponizi - napisala je Nadežda , da bi se posle nekoliko sati ponovo oglasila i napisala sledeće:

- Ja vas molim i preklinjem da me ne zovete više, upravo sahranjujem strica. Imajte malo razumevanja. Hvala - napisala je Nadežda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zec

15.07.2019 17:37

Jedini spas je da se isključi telefon.

Odgovori 11 0