David ima matorog dečka u Americi, ime mu je na M: Ljuba razvezala jezik o tajnama Dragojevića!

Autor: Pink.rs

Zadruga

13.07.2019

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuba Pantović oseća ogroman prezir prema Davidu Dragojeviću kako dok je bio sa njenom ćerkom Aleksandrom Subotić tako i sada kada ju je ostavio zbog Ane Korać.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, e-stock agency
Hoće da ga uništi... David i Ljuba

Bodibilderka se dugo borila da rastavi Aleksandru i Davida, ali joj je Dragojević "učinio uslugu" i sam ostavio njenu ćerku. Međutim, Ljuba je istrajna u tome da otkrije sve Davidove tajne posebno one vezane za njegov boravak u Americi.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Ljuba kivna na Davida zbog Aleksandre...

U nekoliko navrata, Pantovićeva je optuživala Davida da je biseksualne orjentacije, a sada je otkrila da Dragojević oseća privlačnost prema starijim muškarcima. 

- Više bih rekla da voli i mušarce i žene, jer je bio i sa ženama. Ja znam da on ima jednog matorog dečka u Americi, zove se na slovo M, redovno ga posećuje kad ode tamo. A i znaju se mnoge stvari, dok je bio mlađi bio je poznat kao glupi fudbaler, koji se šeta sa matorcima. Imao je i profil na sajtu koji je naravno obrisao, a mi znamo šta je to. Ja nisam znala kada su mi javili, bilo me je sramota da pitam. Kad ja tamo - ono međutim. Kucala na internetu i opa! I tamo je bio sa profilom, isuviše se vodi priča oko toga i ima konkretnih sa imenima, da bi to bilo tako bezveze - ispričala je Ljuba. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???❤

A post shared by David Dragojevic (@david__dragojevic) on Jul 12, 2019 at 2:38am PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Duško

13.07.2019 15:50

Ljuban laže samo tako. Izmišlja i laže. Obećavala porno film sa Davidom. Po svaku cenu da se osveti Davidu.

Odgovori 12 1