Dete nisi presvukla dva dana: Aleksandru Subotić osudili zbog nemara prema ćerki!

Autor:

Zadruga

12.07.2019

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić provela je više od šest meseci u "Zadruzi 2" i svoju ćerku za to vreme ostavljala drugima na čuvanje. O devojčici je najpre brigu preuzela majka Davida Dragojevića, Biljana, a kada je po drugi put Subotićeva ušla u rijaliti, o Magdaleni se starala Aleksandrina prijateljica.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Sa malom Magdalenom došle na žurku 8. jula... Ljuba i Aleksandra

Subotićeva je odmah po izlasku preuzela ćerku, a na žurku u Šimanovce je došla s njom kao i sa svojom majkom Ljubom Pantović. Dan nakon toga Aleksandra je Madgdalenu odevla kod svog oca, a devojčicinog dede Karađorđa Subotića koji je objavio snimak dok njegova unuka jaše konja.

A oštrom oku jedne gledateljke "Zadruge 2" nije promaklo da je mala Magdalena dva dana u istoj haljinici pa je iskritikovala Aleksandru:

- Aleksandra i Ljubo, kada prodajete priče o detetu, nekada to dete treba da se presvuče. Sram vas bilo. Znate se šminkati, sređivati, kose stavljati, na večere izlaziti, a dete u istoj haljinici dva dana. Fuj! Na žurku, pa sutra kod dede na jahanje... Sramite se. Samo na sebe mislite, a mama mu se za njega borila. Divno je biti majka, ali vas dve ne dao Bog nikome...- napisala je jedna korisnica društvenih mreža.

Međutim, vrlo je moguće da je Magdaleni ovo omiljena haljinica pa je odlučila da je nosi dva dana ili ih, možda, ima dve. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Verko

12.07.2019 11:42

Aleksandra se ponaša kao da to nije njeno dete. Sutra će ga ponovo ostaviti zbog rijalitija. I dete odrasta bez roditeljske ljubavi. To je vrlo surovo. Centar za socijalni rad ćuti.

Odgovori 21 3