Nakon završetka rijalitija Mina Vrbaški razvezala jezik: Raskrinkala prostituke u Zadruzi!

Autor: Blic

Zadruga

11.07.2019

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvadesetogodišnja Mina Vrbaški je podigla Srbiju na noge kada je otvorila dušu i ispričala da je sa muškarcima imala odnose za novac, te otkrila brojne detalje svoje burne prošlosti.

RepublikaFoto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ
Mina Vrbaški...

Njene reči su izazvale pravu buru i nebrojene oprečne komentare, neki su se trudili da je razumeju, neki su je oštro kritikovali, a ona je otkrila da nije jedina iz "Zadruge 2" koja se time bavila.

- Ne kajem se što sam priznala, u ovoj kući je 70 odsto devojaka isto to, ali nemaju petlju da to i priznaju. Znam provereno da se one bave prostitucijom. Imam svoje izvore sa kojima sam bila, slučajno oni nekog znaju. Oni su mi sve potvrdili i ja sve znam - oštro je poručila Mina i dodala kako su njeni najbliži reagovali na njeno priznanje:

- Mama i ja još nismo pričale o svemu, nismo komentarisale moje priznanje i nije me kritikovala. Pričaćemo za jedno dve - tri godine, kada se sve slegne.

Mina kaže da nije zadovoljna svojim učešćem u rijalitiju, ali da to planira da ispravi i da se u drugačijem svetlu pokaže u "Zadruzi 3".

RepublikaFoto: Promo foto
Mina...

- Nadam se da će tada biti mnogo bolje. Mama podržava moju ideju za ponovni ulazak, ona bi volela da sam tamo, da može konstantno da me prati i da vidi gde sam i šta radim, što baš i ne može u spoljnom svetu - navodi ona i dodaje da sada svakoga dana radi na sebi:

- Jedva sam čekala da izađem da se promenim i poradim na sebi. Mislim da se na meni vidi da se pozitivno menjam i da napredujem.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Danilo

11.07.2019 13:26

Mina misli da je svojim priznanjem postala princeza i da sada može i druge devojke da optužuje.

Odgovori 17 0
Jovče

11.07.2019 15:21

Priznala pa da se osveti drugim devojkama. Jer za druge devojke je čula da se priča o njima i tako reklla - kazala bez dokaza lagala.

Odgovori 14 0