MARKO VERI LUNU: Miljković: Desiće se nešto mnogo lepo 14. jula!

Autor:

Zadruga

11.07.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković i Luna Đogani prvi put su se pojavili zajedno posle rijalitija u emisiji "Amidži šou" kod Ognjena Amidžića, gde je zadrugar otkrio da je 14. jul posebno bitan datum za njega i blogerku, kao i da će se tada videti. Miljkovićevi bliski prijatelji za Srpski telegraf otkrili su da će upravo tada Marko veriti Lunu, a da to iznenađenje krije od nje.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Luna i Marko...

- Marko je shvatio koliko mu je stalo do Lune tek kada se rijaliti završio. Teško mu je palo što ju je ostavio pred sam kraj "Zadruge" i sam kaže da je ispao gad prema njoj. Razmišljao je kako da opet zadobije Lunino poverenje i kako da joj dokaže da je zaista voli i da želi da budu zajedno. Tako je sam došao na ideju da se vide 14. jula i da je tada veri, pošto je to poseban dan za njih dvoje, jer, kako Marko kaže, tada bi im bilo pola godine veze da se nisu rastali - priča Miljkovićev drug i otkriva nam detalje iznenađenja koje čeka Lunu.

- Kada nam je to saopštio, mi smo u prvom trenutku svi bili začuđeni, a onda smo ga rado podržali i pomogli mu da joj spremi iznenađenje. Ono što je već uradio jeste to da joj je prvi poslao poruku i dogovorili su se da će se 14. jula videti. Tada joj je Miljković rekao da će mesto sastanka dodatno da joj javi i blogerka se složila oko toga. Marko se dvoumi oko lokacije pošto želi da joj priredi spektakularno iznenađenje. Đoganijeva i ne sluti šta je čeka, ali kako mu je više puta u rijalitiju govorila da je spremna za zajednički život s njim, nadamo se da će sve dobro proći i da će Luna pristati na veridbu i rado prihvatiti Markov verenički prsten - završava Markov prijatelj.

RepublikaFoto: youtube.com/printskrin
Marko i Luna...

Naime, ono što je veoma bitno jeste da je Luna u "Amidžiju" promenila ploču i priznala da Marka još uvek voli i da joj se emocije nisu ugasile, a Miljković je javno priznao da je napravio prvi korak ka pomirenju.

Đoganijeva: Još uvek volim Marka, on je zakazao datum kada ćemo se sastati i ja ću se rado tada videti s njim

- Prvi sam se javio Luni, nisam mogao da čekam da napravi neku glupost ili da je neko nagovori na nešto i da pokvarimo sve. Videćemo se 14. jula, taj dan je poseban za nas dvoje jer smo se tog datuma smuvali. Tada bi bilo tačno pola godine kako smo zajedno. Tako da smo se za sada dogovorili za datum, a lokaciju ćemo još videti. Tog dana ili ćemo se rastati ili će se desiti nešto mnogo lepo. Do Lune mi je stalo i više nego što sam mislio i dalje gajim jake emocije prema njoj, baš mi je stalo do nje - priznao je Marko i šokirao sve ovim priznanjem. Luni je bilo drago da čuje ove reči od bivšeg dečka, ali ipak se nije previše opuštala, već je samo kratko prokomentarisala da i ona nije Miljkovića prebolela.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Luna i Marko...

- Svima ću zapušiti usta, samo polako. Sve će biti onako kako treba da bude. Još uvek volim Marka i jedva čekam naš susret. Naravno da još uvek imam osećanja prema njemu, ne može tek tako sve da nestane. Marko je zakazao datum, da to bude 14. jul, i ja ću se rado tada sastati s njim - rekla je Luna.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Marko: Majo, muškarcima služiš samo za onu stvar!

Marko i Maja Marinković nisu mogli da smire strasti ni tokom emisije i ušli su u ogroman sukob, pa ih je voditelj Ognjen jedva stišao. Maja je isprovocirala Luninog bivšeg optužujući ga da ju je sve vreme merkao u rijalitiju iako je bio sa Đoganijevom.

- Marko glumi sveca, a u bekstejdžu mi je rekao da su mi dobre sise i da bi mi svašta radio - rekla je Maja, a Miljković je pobesno i počeo da urla.

- Ova glupačica sada ovo radi da bi povredila Lunu. Ali ja to neću dozvoliti. Maja je za iživljavanje, ona je džukelica mala, a Luna za poštovanje. Maja ne može da se pomiri s tim da ona muškarcima služi samo za jednu stvar i da je nikada neće gledati ozbiljno - bio je brutalan zadrugar, ali mu ni Marinkovićeva nije ostala dužna.

- Žalim Lunu ako veruje u tvoje lažne emocije. Kakav si ti dečko, nju moliš da se pomirite, a mene jedeš pogledom. Marko strastveno gleda u mene stalno. Sad ćeš biti mangup, pa ćeš iz golfa trojke da se useliš u bolji auto. Ja samo govorim istinu, a ne da u 35 godina glumiš mangupa, a klošar si. Tvoja reč nema težinu - bila je oštra Maja, ali joj je Miljković zapušio usta:

- Moje strasti možeš samo da sanjaš. Ti nisi žena, ti si dno dna, ti si odron.

Luni Ðogani je sve vreme bilo neprijatno dok je slušala kako se Maja i Marko svađaju, ali nije dala nikakav komentar na situaciju.

Foto: instagram.com/gasttozz.official

Gastoz: Luna je ljuta na mene zbog Kije!

Nenad Marinković Gastoz otkrio da je Luna ljuta na njega zbog Kije Kockar.

- Nakon što je Luna pobedila, ja sam njoj na Instagramu odmah poslao poruku i čestitao joj. Međutim, ona mi je kratko odgovorila, bukvalno me odje*ala. Nije mi bilo jasno o čemu se radi, pa sam posle od nekih zajedničkih prijatelja čuo da je Đoganijeva ljuta na mene zato što sam se slikao sa Kijom. Ona je videla tu sliku i odmah digla nos. Žao mi je pošto ja nju stvarno gledam kao prijatelja i želim joj sve najbolje - rekao je Gastoz.

Foto: pink.rs

Lepi Mića: Luna je šizofreničarka, Marko je ološ!

Lepi Mića pobesneo je odmah na početku emisije "Narod pita" i najstrašnije je izvređao Miljkovića, za kog misli da nije zaslužio drugo mesto u rijalitiju, ali se dotakao i Lune.

- Meni nije jasno šta je on radio i čime je zaslužio drugo mesto. On je psovao i vređao devojke strašno, a meni se zameraju psovke. To što je Luna ušla u vezu sa takvim čovekom govori o njoj. Marko joj je sve najgore radio i govorio. Za mene je Luna ozbiljna šizofreničarka, a Miljković ološ - rekao je Mića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Đura

11.07.2019 07:49

Videli smo koliko traju rijaliti veridbe.

Odgovori 27 1
Rada

11.07.2019 09:52

Bre, zinulo mu dupe da joj uzme pare. A zna da je glupa ovca za sisanje.

Odgovori 18 5