Sanji majka rastura vezu sa Matorom? Isplivali novi šok detalji lezbo veze!

Autor: Pink.rs

Zadruga

09.07.2019

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavna veza Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore, koju su započele još u prvoj sezoni "Zadruge", opstala je i nakon drugog serijala. Njihova romansa nailazila je često na podršku, ali i na osporavnje čemu one nisu davale značaj, već su uživale u svojim emocijama.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sanja i Matora...

Nakon izlaska iz "Zadruge", Sanja Stanković je u studiju najgledanijeg rijaliti programa izjavila kako njena majka namerava da rastavi Matoru i nju zbog svih svađa koje su imale pred kamerama.

U intervjuu, Matora je otrkila kako je izgledao njen prvi susret sa Sanjinom majkom nakon izlaska iz "Zadruge 2" i tom prilikom istakla da je uskoro očekuje ozbiljan razgovor sa majkom svoje izabranice.

- Sinoć sam se videla sa Sanjinom mamom. Zagrlili smo se i samo mi je rekla da me čeka jedan dug razgovor. Verovatno ćemo sutra da odemo ona i ja same na ručak. Meni su moji zamerili svađe sa Sanjom, najviše, i mama je upamtila svađu sa Karađorđem. Ponosni su što sam izašla bez puno kazni - pričala je Jovana.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Branka Stanković...

Matora je u nastavku otkrila da se uplašila kada je nakon izbacivanja iz Bele kuće, videla da u studiju nema njene devojke, ali joj je kamen pao sa srca nakon što su joj saopštili da je Sanja otišla na aerodorom po majku.

- Kada sam izašla prvo sam se uplašila kada sam videla da je nema u studiju, onda mi je Dušica pokazala poruku da ide na aerodrom. Mama joj je rekla da želi da me vidi. Prvo nisam znala kako da priđem njenoj mami, napravila je ljutitu facu, a onda me je zagrlila. Ja sam počela da plačem i ona je bila na ivici suza - govorila je Matora.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Matora i Sanja...

Na samom kraju razgovora Matora je pričala o pobednici drugre sezone Luni Đogani, sa kojom su Sanja i ona uspele da izglade odnose tokom boravka u Beloj kući. 

- Obećala sam joj da ću da je odblokiram. Videćemo kako će to dalje da ide. Još imam poverenja u nju. Sanju i mene može da pozove kad god hoće na ručak ili razgovor - pričala je Jovana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jovče

09.07.2019 09:29

Majka želi da joj se ćerka uda za muškarca i rodi decu. Kao i svaka majka.