Oborila sve rekorde: Evo koliko para je Luna zaradila u rijalitiju!

Autor: informer

Zadruga

08.07.2019

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani je navodno u "Zadruzi 2" ukupno zaradila 170.000 evra! Blogerka je osvojila 50.000 evra pobedom u finalu, a dobila je i 120.000 evra na ime honorara tokom deset meseci učešća u tom rijalitiju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani...

Blogerka je tako postala rekorderka po prihodu koji je zaradila u jednom rijalitiju. Ona je nadmašila ljutu suparnicu Kiju Kockar, koja je u "Zadruzi 1" ukupno dobila 120.000 evra. Luna kaže da je pošteno zaradila svaki evro.

- Zaslužila sam pobedu jer sam dala sebe na tacni, ogolila sam se potpuno, bila sam povređena, ali sam se na kraju izdigla. Naučila sam da treba da se okrenem sebi, sad sam jača nego ikad! Prestala sam da idem kod psihijatra, više nisam na terapijama. Muzička karijera će mi postati prioritet, dobar deo novca ću potrošiti na pesme. Prva koju ću snimiti biće numera "Deveti krug pakla". Spremna sam za nove pobede, ništa me drugo ne interesuje - kaže Luna, a na pitanje da li priželjkuje duet sa Kijom, koja je takođe posle rijalitija postala pevačica, odgovara:

- Ne, to bi bilo previše!

Blogerka napominje da je više ne zanimaju ni Sloba Radanović ni Marko Miljković.

- Marko me je ostavio pred finale kao kera, isto kao što me je i Sloba šutnuo. Mnogo me je povredio, slepo sam mu verovala. Ali kao što sam prebolela Slobu, tako ću i Marka. Neću više ništa da imam sa njima! - rekla je Luna

RepublikaFoto: Prntscrin
Marko i Sloba...

Mnogima je bilo čudno što Anabela Atijas nije pokazala sreću nakon Lunine pobede. Pevačicu je ekipa novinara upitala zašto je ljuta na ćerku.

- Ljuta sam na Lunine suze! Ne mogu da se radujem njenoj pobedi ako sam je malo pre toga videla kako se kida zbog Marka. Ako ponovo poželi da uđe u rijaliti, prethodno će morati da me sahrani - rekla je Anabela.

RepublikaFoto: Prntscrin
Anabela Atijas...

Ona i njen bivši muž Gagi Đogani nisu krili da su u svađi. Njih dvoje se sinoć u Šimanovcima nisu ni pozdravili, a kad je Gagi stao pored Lune na bini, Anabela je otišla na drugi kraj studija!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jovana

08.07.2019 11:03

Nameštaj.

Odgovori 12 0
Jela

08.07.2019 12:31

@Jovana - Pink prodavnica nameštaja.

Odgovori 11 0