(VIDEO) Luna otpratila Marka sa instagrama!

Autor:

Zadruga

08.07.2019

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon 10 meseci žestoke borbe, velikih uspona i padova, smeha, suza i neverice, Luna Đogani odnela je pobedu! Postala je bogatija za 50.000 evra, dok je drugoplasirani Marko Miljković osvojio luksuzni automobil marke "Škoda".

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Luna i Marko...

Pobednica druge sezone najgledanijeg rijaliti programa sinoć je u svom prvom intervjuu govorila o svim prilikama i neprilikama koje su je snašle tokom boravka u Beloj kući.

Darko Tanasijević je upitao Lunu zašto je otpratila Marka sa Instagrama.

- Rešili smo da bude ovako, nema mesta ni za kakve razgovore, zašto bih gledala i slike. Jednom kada završim sa nekim, to je to. Mogli bismo da ostanemo prijatelji da nemamo emocije, ali pošto ih još uvek imamo, sada je to prosto nemoguće. Ne mogu da budem prijatelj i da komuniciram sa osobom koju volim još uvek - odgovorila je Luna

RepublikaFoto: prntscr Pink TV
Luna...

Blogerka je priznala da je definitivno rešila da raskine sa Markom onda kada nije više mogla da podnese vezu bez kompromisa. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
ristivoje

08.07.2019 10:41

Ne moze da bude prijatelj i da komunicira sa osobom koju voli još uvek? Kakva luda pamet moze da smisli ove recenicu?

Mira

08.07.2019 11:07

Kakva nameštaljka.