Oca ne spominje! Luna ponavlja: Sve je savršeno zahvaljujući mami i Andreju!

Autor:

Zadruga

07.07.2019

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani večeras je gost u emisiji koja se emituje povodom njene pobede u "Zadruzi 2", a ona je opisala prve momente u spoljašnjem svetu.

RepublikaFoto: prntscr Pink TV
Srećna... Luna Đogani

- Toliko sam srećna, moram da priznam da sam još u šoku, ali mi ovo prija. Vratilo mi se samopouzdanje, sigurnost, sa porodicom sam i prijateljima. Prvo me mama odvezla do naselja gde mi je iznajmila stan, ušle smo i ja sam bila u šoku. Pitala sam je kakav je plan, a ona je rekla da je to privremeno. Stan je bio opremljen kao da sam ga ja sređivala. Ona mi je uručila ključeve i rekla: "Ovo je tvoj stan", pa sam počela da plačem. Krvavo sam ga zaradila u 23. godini i uspela u životu. Ništa ne bi bilo savršeno bez mame i mog očuha Andreja. Ustala sam tako srećna, pevala, skakala i divila se tome što mi se desilo - rekla je Luna na samom početku i dodala:

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Mami zahvalna za sve, ali ne i tati... Anabela i Gagi

- Ja upijam tuđe energije i dok sam bila u studiju, sve emocije su mi se pomešale. Tuga, bes, sreća i nervoza. Kako sam se okružila bliskim ljudima, bila sam presrećna. Spavala sam sa mamom, ustale smo i otišle kod frizera. Lazar je kružio oko salona i 16 puta se slikao sa mnom, rekla sam mu da me bar sada pusti na miru. Ana Korać, David, Pavle, bilo ih je dosta. Srela sam Olju i Noru. Zadruga je i dalje oko mene.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Vaso

07.07.2019 23:11

Luna ne shvata da je majka iskorišćava.

Odgovori 12 0
Jovo

08.07.2019 00:25

A Gagija ko šiša?

Odgovori 12 0
Joke

08.07.2019 08:24

Jadni Gagi.

Odgovori 10 0
Mirjana

08.07.2019 11:18

Ljubi je tata Andrej. Njegova zlatna ćera. Biće tata zadovoljen.