Gagi preti samoubistvom: Luna ponovo uradila nešto čega su se njeni roditelji plašili!

Autor: Blic.rs

Zadruga

07.07.2019

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani u superfinalnoj večeri rijalitija "Zadruga 2" izjavila je da postoji šansa da uđe u treću sezonu ovog šou programa. Ova njena izjava potresla je njenog oca Gagija koji se i u prošloj, ali i u ovoj sezoni borio sa krikama na račun njegove ćerke.

RepublikaFoto: Prntscrin
Nije joj bilo dosta rijalitija... Luna

- Pričaću sa njom i mislim da će s godinama doći na svoje. Ona shvata gde greši i treba da poradi na tome da ispravi svoje greške. Ona će se posvetiti karijeri, ako bude htela, ja ću uvek biti tu. Ako bude htela da uđe u "Zadugu 3" ja ću da se upucam. Za nju je rijaliti završen i to je to - rekao je Đogani.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Zabrinut... Gagi Đogani

- Lunin otac prokomentarisao je i odnos njegove ćerke i Marka Miljkovića.

- Mislim da nisu jedno za drugo, sudbinski su se spojili, ali ne znam zbog kraja. Ne mislim da je neko igrao igru. Ona ne ume da glumi, ali rijaliti ih je totalno rastavio, to je bio pritisak, da nije moglo da se izdrži. Nije bila dovoljno jaka ni ljubav da bi izdržali do kraja. Gluposti su da nije prebolela Slobu, ne bi ušla u vezu. Na kraju ih je Sloba i rastavio - izjavio je Gagi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Zorka

07.07.2019 19:32

Da li se rijaliti nastavlja?

Odgovori 14 0
Pavle

07.07.2019 20:30

Kako je bila sa Gastizom a tvrdila jad je ućla da voli Slibu. Akde da se ne foliramo.. Videli smo da ih je Produk cija spojila i forsirala vezu

Odgovori 17 0
Mira

08.07.2019 11:19

Velika prevara i nameštaljka.