Želi decu s njim! Stanija: Ne smeta mi što Marko nema novac, imam ja novac.

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević završila je kao trećeplasirana u finalu rijalitija "Zadruga", ali ne žali zbog toga jer kaže da je dobila mnogo više od novčane nagrade.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Izgleda da se ipak vole... Stanija i Marko

Priznaje da nije pucala na pobedu i da joj je bilo najvažnije da su članovi njene porodice srećni i zadovoljni njenim učešćem.

- Ovoga puta nisam pucala na pobedu jer sam već jednom bila pobednica. Bilo mi je bitno da moja porodica bude srećna jer kad sam im donela novac od prve pobede, oni nisu bili srećni. Sada jesu i to je moja pobeda.

Da li je Luna Đogani zaslužila pobedu?

- Iako me je napala na finalnoj večeri zbog Marka, smatram da jeste zaslužila pobedu. Mislim da je prošla torturu s njegove strane. On je njome manipulisao, nije ona tu ništa kriva.

Da li je Marku Miljkoviću veza sa Lunom bila karta za ulazak u finale?

- Vrlo moguće. Užasne reči joj je upućivao, a ona je praštala.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Želi decu s njim...

Ti i tvoj devet godina mlađi momak Marko Marković nastavljate vezu?

- Večeras me moji pakuju, odlazim sa mojima u Rumu da dođem sebi. Iako sam rekla da njega vodim sa sobom prvu noć, moji su rekli da usporim. Tako da sam od sutra s njim.

Niste imali seks u "Zadruzi". Marko je rekao da jedva čeka da vodi ljubav s tobom.

- Sad se ispravio jer smo imali frku i svađu, gde je on rekao da nema kamera, da jedva čeka da se istrese. Ja sam odlepila. Nije on tako mislio, ali omaklo mu se. Šta da kaže, i ja jedva čekam, to je normalno! Imali smo samo češkanje i maženje.

Videli smo kako ti je zavukao ruku u donji deo kupaćeg.

- Videla sam, nakon toga sam mu rekla da nema više pipkanja i da sve što radimo, radimo ispod pokrivača. Suzdržavala sam se od seksa jer nisam mogla da se opustim kada sam znala da su oko nas kamere. Želela sam, ali kod mene postoji granica. Bolje je i da nemaš dečka jer želiš seks, a ne možeš da ga imaš.

Šta kaže tvoja porodica za devet godina mlađeg dečka?

- Rekla sam Marku da će nam trebati mnogo vremena da bi se dokazali mojima. Znam kako moja mama to gleda. I da je najbolji dečko na svetu, ona će gledati tu razliku u godinama.

Da li je vreme da se udaš i osnuješ porodicu?

- Vreme mi je, moje tetke kažu da mi je zadnji voz. Imam 34 godine i vreme je da počnem da razmišljam. Otkucava mi sat i ja moram da razmišljam o deci i porodici.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nastavljaju vezu...

Da li je Marko taj?

- Ne znam da li je taj. Mnogo je mlad i nezreo.

Rekao je da će da ti pruži svu ljubav sveta, ali novac nema. Da li ti to smeta?

- Ne smeta mi što Marko nema novca, imam ja novac. Samo neka mi pruži ljubav. Ljubav i deca rođena iz ljubavi nemaju cenu. I deca moraju da mi budu lepa. Marko je za to odličan izbor ako gledamo lepotu.

Između tebe i Vladimira Tomovića su ipak ostali neraščišćeni računi. Da li misliš da treba da razgovarate ili se nećete više nikada čuti?

- Stavila sam tačku na Vladimira, ali me i dalje muči pitanje: "Zašto?" Prodao me je i izdao!

Šta ako te nije izdao i ako si sve vreme dobijala pogrešne informacije?

- Molim vas, pustite me da odem kući i vidim sve. Ne razumem zašto me nije čuvao i bodrio do kraja. Moja ljubav sa Markom se desila iz inata njemu. Ja volim da sve bude načisto, ali ovo će biti drugačije. Stavila sam tačku na njega.

Ljuba Pantović te crnila sve vreme. Šta ona ima protiv tebe?

- Ljuba je ljubomorna na mene već godinama i uvek će biti. Rekla je da se bavim prostitucijom, a ja sam joj rekla da iznese sva imena. Njoj stiže tužba. Te priče o meni kruže već deset godina. Želim da idem na poligraf i da kažem sve, da istina izađe na videlo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jovan

08.07.2019 08:23

Imamo mi strpljenja da sačekamo malo.