Nakon pobede Lune Đogani u "Zadruzi 2" Anabeline reči zgranule sve: Razočarana sam!

Autor: Pink.rs

Zadruga

07.07.2019

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle desetomesečne uzbudljive, turbulentne borbe, pobedu u drugoj sezoni "Zadruge" odnela je Luna Đogani, koja kući odlazi bogatija za 50.000 evra! Iza sebe je ostavila drugoplasiranog Marka Miljkovića, bivšeg dečka koji ju je ostavio samo dan pre spektakularnog superfinala koje je pratila čitava nacija.

RepublikaFoto: prntscr Pink TV
Pobednica "Zadruge 2", Luna Đogani...

Samo nekoliko trenutaka nakon proglašenja pobednika "Zadruge", Lunina majka Anabela Atijas otkrila je svoje prve utiske. Iako su svi očekivali da će pevačica biti srećna i nasmejana, ona nije bila raspoložena, budući da je i tokom superfinala uživo gledala suze svoje naslednice.

- Mnogo sam... Kolabirala sam! Ne znam, pod nekim emocijama sam - rekla je Anabela na samom početku razgovora, a potom objasnila kako se oseća.

RepublikaFoto: prntscr Pink TV
Anabela Atijas...

- Nisam ljuta, nego razočarana u smislu, te njene suze više... I pobeda, kad vidiš dete da se kida, mislim... Nije stvar materijalna, već mnogo dublja. Ja to dete više ne mogu kako plače - priznala je pevačica, koja je otkrila da scene pre Luninog trijumfa ne može da izbriše iz glave.

- Ja sam pre toga gledala to dete kako se kida, i sad treba da slavim pobedu... - iskrena je bila Anabela.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vojkan

07.07.2019 09:08

Kako je majka naučila tako se dete i ponaša. Mada se ne bi više moglo kazati da je "dete".

Odgovori 27 0
Rale

07.07.2019 11:44

Razočarala se u svoje razočaranje.

Odgovori 15 0