Marijana Zonjić umalo nije ubila koleginicu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marijana Zonjić prebila je pre nekoliko godina pevačicu iz lokalnog benda jer je potkradala bakšiš koji su zajedno zaradile. Ova seksepilna učesnica rijalitija "Zadruga" poznata je među prijateljima i saradnicima kao veoma pravedna osoba koja ne trpi nepravdu i laž, kao ni prevarante, sa kojima se i fizički obračunavala. Najdeblji kraj su uglavnom izvlačile bahate devojke koje su pokušale da prevare Marijanu.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/marijana_zonjic_official
Marijana Zonjić...

- Iako u "Zadruzi" izgleda kao preplašena i mirna devojka, ona je sve samo ne osoba koja da na sebe. Dala bi ruku za istinu. Samo oni koji su pokušali da je zeznu znaju kako izgleda Marijana kada se naljuti i uzme pravdu u svoje ruke. U školi je znala da oplavi devojke, a bogami i dečake. Često je zbog toga imala ukore i opomene, ali nije posustajala. I dalje se prepričava po Budvi kako je isprebijala bahatu koleginicu koja je pokrala bakšiš koji su zajedno zaradile na jednoj proslavi na kojoj su pevale - započinje izvor Rijalitija priču i otkriva kako je došlo do tuče.

- Sve se desilo pre tri godine u letnjoj sezoni. Marijana je bila angažovana zajedno sa svojim prijateljima i pevačicom, za koju je do tada mislila da joj je prijateljica. Vodila ju je svuda, kao i tog dana, da zaradi neku crkavicu jer je znala da joj loše ide u životu. Veče je bilo fantastično za bakšiš, gosti su bili imućni, pa su pare letele na sve strane. Marijana i drugarica bile su okićene od glave do pete. Dobijale su sve stotke. Međutim, kada je došlo vreme da se podeli bakšiš, bilo je tek da svako uzme po 100 evra - kaže izvor Rijalitija blizak učesnici "Zadruge", dobro upućen u njen život i dešavanja, pa dalje nastavlja da opisuje kako se odigrala prava drama:

RepublikaFoto: Republika.rs
Marijana...

Istresla je sav novac na pod, a Marijana je počela da je udara po glavi. Ova je jaukala i molila da stane

- Marijana je bez pardona zgrabila njenu tašnicu i u njoj je pronašla preko 1.000 evra zgužvanih u smotuljak. Istresla je sav novac na pod, a pevačica je bila u šoku. Praznom tašnicom je počela da je udara po glavi. Ova je jaukala i molila da stane, ali Marijana je bila neumoljiva. Šutnula ju je u koleno i devojka je pala. Nastavila je da je šutira po nogama i stomaku. Ma jedva su je momci iz benda sprečili da je ne ubije. Plakala je, a Marijana se tresla kao prut. Kradljivica je, onako rasčupana i modra, pobegla sa veselja, bez dinara. Zonjićeva je pare podelila na ravne časti, a pevačici koja je htela da ih pokrade poslala je po prijateljima njen deo uz poruku da će je tući svaki put kada je bude srela i da će svim bendovima pričati da je lopov i da urniše kolege za pare.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Marijana šamarala Čolaka!

Marijana je ošamarila Baneta Čolaka jer je pred svima ispričao kako je imao seks sa njom pre nekoliko godina.

- Da li si bila u apartmanu sa mnom i sa još nekoliko drugova? Da li si bila sa mnom u studiju, šta si tražila tamo? Nemoj da mi glumiš, je*ao sam te više do 20 puta. Razvlačio sam te po stanovima. Strašno, praviš mi se luda - rekao je Bane, a onda ga je Marijana odalamila po glavi.

Foto: instagram.com/blondi_zvezda_rijalitija

Blondi: Marijanu je je*ala cela Crna Gora!

Suzana Perović Blondi iznela je skandalozne detalje na račun Marijane Zonjić.

- Ona je kurvetina! Ja sam je hranila. Nju je je*ala cela Crna Gora, ona je najveća drolja - rekla je Blondi nakon što je Marijana negirala da je bila u ljubavi sa njenim sinom Savom Perovićem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jela

02.07.2019 11:07

Blondi najbolje zna šta znači "cela Crna Gora". Iz iskustva svoga.

Igor

02.07.2019 12:18

Ova mala je opasnica.