RAZOTKRIVAMO STARLETIN PLAN VREDAN 50.000 EVRA! Ana: Ostaviću Davida nakon "Zadruge", napolju me čekaju ozbiljni muškarci!

Autor:

Zadruga

02.07.2019

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Dragojević i ne sluti kakav ga pakao čeka napolju i da je ovo poslednja nedelja da uživa u zagrljaju Ane Korać.

RepublikaFoto: Republika.rs
Ana Korać...

Naime, kako je izvor blizak starleti otkrio za Rijaliti, Koraćka ne podnosi Davida i sve je fora da bi uzela 50.000 evra.

- Ana je još pre "Zadruge", dok smo pričale, komentarisala kako bi bilo dobro da preotme Davida Aleksandri, ali nakon što je videla kako oni funkcionišu i sama je priznala da taj plan neće biti baš lak. Znam da smo je mi zezale i sprdale se s njom pošto zaista Dragojević nikako nije njen tip niti bi ga ona ikada pogledala, ali kada je novac u pitanju, Ana je spremna na sve - kaže izvor blizak Koraćki i objašnjava kakve je sve taktike starleta smišljala da bi se dokopala prve nagrade.

- Znam da mi je rekla da je David zbog Subotićke u centru pažnje i da bi bio pun pogodak da se ta veza sruši. Ana je veoma namazana, znala je koliko ljudi njih podržava, pa je htela sve njih da pridobije preko Davida, a da uništi Aleksandru. Smejale smo se kada nam je prepričavala plan, a on je otprilike ovako zvučao:

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
David Dragojević...

- Navući ću malog, on je sitna riba za mene. Naspram one njegove kravetine Aleksandre, ja sam ful riba. Ima da ga izludim, pokazaću mu šta ja sve umem i onda je moj. Kada klinja padne na iskusnu ribu, šutnuću ga kao lopticu-skočicu. Znači sa Davidom sam do finala, dobijam parice i onda 'pa pa, ćao, zdravo'. Napolju me čekaju moji ozbiljni muškarci - pričala nam je Ana i mi smo se valjali od smeha - priča izvor za Rijaliti i dodaje kako su se starleti sve kockice sklopile i kako se sve odvijalo baš kako je i zamislila.

Dragojević je trebalo na vreme da shvati ko je Ana Korać i kakvi muškarci mogu da budu s njom u vezi

- Baš sam pratila šta će ludača moja da uradi. Videla sam da još na samom početku merka Davida, a ovaj na prvu zabalavio za njom. Čim je Aleksandru naterao da udari Minu, znala sam da je to završeno i da je Koraćki ka njemu slobodan put. Ana nije dugo čekala, zgrabila ga je iskusno, odmah čim je Subotićka izbačena. Dragojević u životu nije imao ribu kakva je Anči i odlepio je za njom, a ona se, bre, samo sprda sa njim - kaže dobro obavešten izvor i otkriva da Ana vrlo dobro glumi zaljubljenu devojku.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/Zadruga Official
Aleksandra, Ana i David...

- Ljudi, nećemo se više lagati, David i Ana nikako ne mogu da budu par. To je igra, rijaliti i njoj svaka čast. Ona je ušla sa ciljem da preko njega zaradi pare i sada će od tih para da uživa. Znači, nije ona kriva što se on zaljubio u nju. Trebao je na vreme da shvati ko je Ana Korać i koji i kakvi muškarci mogu da budu s njom u vezi. Sigurno će biti jako povređen, ali to mu je životna lekcija - završava izvor.

Foto: youtube.com/ Emisija Premijera

Filip: Davida ću polomiti čim se rijaliti završi

Bivši dečko Ane Korać Filip Mijatov poludeo je kada mu je David pred svima poručio da će mu je*ati mamu zbog priča o Koraćki.

- Malog Davida nisam dirao, ali smatram da nakon ovakvih uvreda moramo da se vidimo oči u oči. Ko je on da mene psuje, polomiću ga čim se rijaliti završi. Mali se pravi mnogo pametan, ne zna u šta se uvalio. Najgore je kada dečko kao što je on želi da promeni Anu, koja je prostitutka, pa se sve njemu obije o leđa - rekao je Mijatov.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Subotićka: Ana se napolju je*e samo sa matorcima

Bivša Davidova devojka Aleksandra brutalno je izvređala Koraćku kada joj je starleta pomenula bivšeg dečka Aleksandra Čabarkapu.

- Ko si ti, bre?! Ja sam sa tim čovekom bila i završila svaki kontakt još pre pet godina. Šta ti sad njega pominješ? Ajde, kurvo, ćuti, napolju se je*eš samo sa matorcima.

 

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Ana u katalogu uhapšenog makroa

Zbog pominjanja Mihaila Maksimovića, koji je nedavno uhapšen i već osuđivan za podvođenje devojaka, učesnice "Zadruge" najverovatnije će biti saslušane u policiji. Kako se priča, u njegovom laptopu pronađen je spisak devojaka koje su radile za njega. S obzirom na to da su Stanija Dobrojević, Ana Korać i Sanja Stanković pomenule upravo Maksimovića dok su se u "Zadruzi" svađale oko toga koja od njih uzima novac za seks, policija je odlučila da ih ispita šta sve znaju o njemu.

Na Maksimovićevom spisku nalazi se šest poznatih učesnica rijalitija, a za sada je poznato da su na njemu Ana, Sanja i Mina Vrbaški.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Rade

02.07.2019 10:09

Ana nema nikakvu šansu za prvu nagradu. Mislim da nema šansi ni auto da osvoji.

Odgovori 22 6
Nickname

02.07.2019 16:08

@Rade - Ne opravdavam nju i Davida, nikako. Ali, to mi ni ne smeta toliko - desilo se. A, to sto je, kao civava, skakala na Aleksandru da brani Davida zbog prica iz proslosti koje se nje ni ne ticu - odvratno je! Ne treba nista da osvoji! To ce joj biti kazna jer nije navikla da radi bilo sta dzabe!

Odgovori 3 15
Igor

02.07.2019 11:56

Napolju je čekaju ozbiljni muškarci sa ozbiljnim parama?

Odgovori 21 5