Pljuštale brutalne uvrede i psovke: Žestoka svađa Lune i Zorice, Markovićeva banula u pab kako bi se obračunala sa Đoganijevom!

Autor:

Zadruga

01.07.2019

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani pošla je u pab sa svojim partnerom Markom Miljkovićem i tom prilikom potkačila Zoricu Marković koja nikako to nije želela da trpi.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Svađa Zorice i Lune

Luna je na putu do vrata čula je da zadrugari pominju njeno ime, pa im je odbrusila, a Zorica Marković se našla prozvanom.

- Koji ti je k*rac bre? Je li? Šta se meni obraćaš? Ja ni reč nisam rekla za tebe! Rekla sam ti da se smiriš, šta si ti, sveto pismo? Ja sedim i ćutim, nemoj da sviraš k*rcu više! Ne pominji me više! Šta šištiš! Niti želim da titram, ja kad imam nešto da kažem, ja ustanem, za tebe nisam rekla lošu reč, devojko, to ćeš videti kada budeš izašla. Rekla sam Matoroj da se smiri, zato što su joj bila plava usta. Meni je jako krivo i neprijatno i neću da trpim da me konstantno napadaš - vikala je Zorica. 

- Zorice, govoriš sebi u bradu, glumite mi tu da me gotivite - uzvratila je Luna.

Markovićeva je još jednom pomenula Luni da je nije ogovarala i da će sve videti na snimcima, a potom napustila prostoriju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Anđa

01.07.2019 19:57

Nameštena svadja radi svadje.

Nickname

02.07.2019 15:47

Luna ne prihvata kritike i nikada nece shvatiti da ne mogu svi da je vole, svi brane, svi povladjuju ... To deca nauce pre nego krenu u skolu! Kako je Anabela uspela da je ovoliko upropasti, a malo je vremena provodila sa njom dok je odrastala, nije mi jasno ?!!?