Zola ne uživa u slavi: Bivši zadrugar se požalio na novi pakao kroz koji prolazi!

Autor:

Zadruga

01.07.2019

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džaba mu sve kad živi u agoniji!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Zola

Lazar Čolić Zola ne uživa u popularnosti koju je stekao učešćem u rijalitiju "Zadruga 2", budući da mu bivša devojka Miljana Kulić, kako on tvrdi, konstantno pravi probleme.

Podsetimo, di-džej i njegov menadžer su za domaće medije otkrili da zbog lažne dojave graničnoj policiji Zola nije mogao satima da pređe granicu i vrati se u rodnu Bosnu i Hercegovinu, a potom je usledila i tortura u vidu nevraćanja Čolićeve odeće, miksete i laptopa koji su mu neophodni za posao kojim se bavi.

Sa druge strane, Miljana je poručila da Lazar laže da ga uznemirava telefonom, te da ga je jedino zvala da dogovore kako da mu vrati stvari, ali pošto ju je on lažno optuživao u javnosti ona je donela odluku da sve njegove stvari pokloni u dobrotovorne svrhe.

Nekadašnji zadrugar se sada požalio na novi problem.

Foto: instagram.com/printscreen

Zola se požalio na problem...

- Naime, nepoznata osoba je napravila lažni nalog na Viberu, te komunicira sa ljudima u njegovo ime. Budući da je reč o veoma ozbiljnoj stvari, Zola je preduzeo sve potrebne mere kako bi stao na put ovoj prevari - napisao je on.

Zola nije povezao Kulićevu sa ovom situacijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mišo

01.07.2019 16:25

Šta luda devojka može da napravi.

Odgovori 14 0