Miljana Kulić korigovala izgled, pa pobegla kako ne bi platila: Evo šta je uradila na sebi!

Autor: Pulsonline

Zadruga

30.06.2019

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti zvezda Miljana Kulić po izlasku iz „Zadruge“ rešila je da poradi na fizičkom izgledu, zapravo je želela da sredi zube. Kako saznaju beogradski mediji, Miljana je otišla u jednu ordinaciju u Nišu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljana Kulić...

- Nakon što su joj ustanovili šta sve treba da se uradi kako bi imala blistav osmeh, prihvatila je ponudu da joj urade potpuno nove implantate u gornjoj i donjoj vilici. Objasnila im je da će sve platiti tek kada sve bude gotovo. Skoro svaki dan je dolazila kod zubara dok sve nije bilo završeno, a kada je dobila blistav osmeh i željeni efekat, shvatila je da nema novca da plati - kaže izvor i dodaje:

- Prvo je zaposlenima u ordinaciji rekla kako će doći sutradan da plati, a kada se nije pojavila, stomatolog ju je pozvao, da bi Miljana počela da se pravda. Prvo je rekla kako nema novca da plati, a potom da će sve regulisati kada bude dobila novac koji joj duguju mnogi ljudi. Međutim, ni mesec dana kasnije to se nije dogodilo, kaže izvor.

RepublikaFoto: e-stock
Miljana Kulić...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Zec

30.06.2019 15:14

Bolesna devojka. Sve što radi je bolesno.

Odgovori 22 0
Vojkan

01.07.2019 07:51

Da li je neko očekivao da će da spremi ručak svojoj porodici?

Odgovori 13 0
Suzana

01.07.2019 08:11

Miljana svuda pravi probleme.

Odgovori 11 0