Biljana odlučna: Ana Korać će mi odgovarati za prostituciju!

Autor: Svet

Zadruga

30.06.2019

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Davida Dragojevića, Biljana odlučila je da Ani Korać i svom sinu da blagoslov, ali nije odustala od toga da joj popularna starleta iz Ivanjice položi račune o svojoj prošlosti.

RepublikaFoto: youtube.com
Koraćeva će morati da odgovara Davidovoj majci... Ana i Biljana

- Podržavam Davida i Anu i nadam se da će do kraja rijalitija uspeti da izdrže zajedno, e sada šta će biti posle kad dođe realan život, to ne znam ni ja, a ne znaju ni oni. Ja ću pričati sa Anom Korać, treba da mi da odgovore na neka pitanja vezana za prostituciju. Vidi se da je njoj stalo do Davida, ne bih rekla da je to gluma, vidi se da su zaljubljeni, a kako će napolju, videćemo. Iznervirala me je kada je rekla da moj sin ima pileći mozak, ali posle sam čula da ona i za sebe nekad kaže da ima pileći mozak, pa sam shvatila da je to neka njena uzrečica - rekla je Dragojevićka koja tvrdi da ovoga puta neće napraviti istu grešku i dozvoliti im da se usele u njenu kuću.

RepublikaFoto: instagram.com/biljanadragojevic1967
Dala sinu blagoslov, ali pod jednim uslovom... Biljana Dragojević

- Neću im dozvoliti da žive kod mene. Opekla sam se sa Aleksandrom, ali sa Anom neću. Neka žive sami gde hoće, kod mene uvek mogu da dođu i prespavaju, ali da žive u mojoj kući nema šanse. Ja sam zbog Aleksandre i Davida pila lekove za smirenje. Razbolela sam se zato što je ona bila kod mene, a David u rijalitiju - izjavila je Biljana koja se sastala i sa majkom Davidove devojke.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Sedela i sa Aninom majkom... Biljana

- Sedela sam sa Aninom mamom nekih sat vremena i naravno da mi je oprostila za sve uvrede koje sam izgovorila na račun njene ćerke. Ona je jedna mirna i tiha žena, podržava mog Davida i Anu. Nismo pričale o Aleksandri Subotić, to nam nije bila tema - zaključila je Biljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Lidija

30.06.2019 12:11

Treba razlikovati sponzorusu od prostitutke.

Odgovori 23 2
Rale

30.06.2019 14:21

Današnje devojke su sponzoruše i love lovatore. Zabavljaju se sa njim i koriste priliku da im kupi sve što im treba. Kada ga iscrpe sa novcem - raskidaju i traže drugog.

Odgovori 19 1
Lenny

30.06.2019 17:49

Dajes blagoslov jer Ana stize sa debelim honorarom pa isti kao sa Aleksandrom...

Odgovori 11 4