MORBIDNO! Dragojević se nabacuje Pantovićevoj: Ljubo, ekstra su ti si*e!

Autor:

Zadruga

25.06.2019

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Dragojević zgrozio je javnost kada se bez blama nabacivao bivšoj tašti Ljubi Pantović.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
David i Ljuba

Naime, Dragojević je hvalio Ljubin izgled, pa se toliko zaneo da je počeo da komentariše ono što nikako nije smeo.

- Svaka tebi čast kako izgledaš, godine ti ništa ne mogu. Ove devojke, kojima majka možeš da budeš, naspram tebe su nula - rekao je David Aleksandrinoj majci, a onda mu je Ljuba priznala da su trening i disciplina zaslužni za njenu zanosnu figuru.

Ove devojke, kojima majka možeš da budeš, naspram tebe su nula, godine ti ništa ne mogu, kaže Dragojević

- Godine i godine upornosti i treninga su tu uložene. Ne možeš da ždereš i popiješ lek za mršavljenje i da očekuješ da će ti figura biti top. Ne znam kako ovim devojkama nije žao da uništavaju svoj organizam alkoholom i nezdravom hranom. Malo njih vodi računa o sebi, strašno je to kad mlade devojke ne vode računa o sebi - rekla je Pantovićka bivšem zetu, a onda je on sve šokirao izjavom.

RepublikaFoto: instagram.com/ifbb_pro_ljuba_pantovic
Pohvalio figuru bivše tašte...

- Ma ne shvataju one to. Misle da markirane stvari mogu sve da pokriju, a kad se skinu u kupaći, ko debele stoke izgledaju, pune celulita. Moram da ti kaže i da su ti i sise ekstra, čujem ja kako neke devojke ovde komentarišu da hoće iste takve da urade čim izađu napolje - rekao je Dragojević, a Ljuba je bila vidno zbunjena.

Šta god da se dešava, David je uz Ljubu. Ja nisam znala da su oni u ovakvom odnosu. Ja sam u šoku, kaže Aleksandra

- Vidim ja da ti ne prijaju ove jagode i da si počeo da lupetaš - izbezumljeno mu je rekla bivša tašta.

Naime, tokom gledanja klipova je prikazano kako David i Ljuba odlično funkcionišu iako se za crnim stolom svađaju. Mnogi zadrugari su bili u čudu kada su shvatili koliko se ovo dvoje dobro slažu, pa je Subotićka ocrnila svoju majku i bivšeg dečka.

- Šta god da se dešava, David je uz Ljubu. Ja nisam znala da su oni u ovakvom odnosu. Ja sam u šoku. Svašta su mi radili iza leđa, evo i dokaza da to još uvek i rade - rekla je Aleksandra, na šta se Ana nadovezala.

- Meni je ovaj klip interesantan, ali onda on nema pravo da meni zamera što sam ja dobra sa Ljubom. Ovo stvarno nije fer - rekla je Koraćka, nakon čega se Ljuba pravdala.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Uplovio u vezu sa Anom Korać

Koraćkin dečko bez imalo blama muvao bivšu taštu i ogovarao ostale devojke sa njom

- Ja sam ovde bila super raspoložena, ja mu kažem da ne jede jagode i on uzme da mljacka i ja sam prosula po njemu šećer. Ja ne vidim nikakvu ljubav ovde - rekla je ironično Pantovićka, a Dragojević je okrivio Ljubu da ga je ona zavodila.

- Ona mene voli, voli da čuje od mene takve stvari. Meni su se tada jele jagode. Čim sam video smrznute jagode, ja sam morao da ih pojedem - rekao je Koraćkin dečko, na šta su svi ostali zabezeknuti.

Podsećanja radi, David je više puta istakao da Ljuba dobro izgleda, čak je i ponižavao Aleksandru govoreći da je krava i da treba na majku da se ugleda. Iako se često svađaju, Dragojević i Pantovićka očigledno imaju zajedničke teme.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra: David je nasilnik

Prošle nedelje došlo je do žestoke svađe između Aleksandre i Davida prilikom koje su pale teške reči i optužbe. Aleksandra je iznela niz tvrdnji na Davidov račun i ispričala da je on nasilnik i da ju je fizički maltretirao.

- Ja sam jednom ovde počela da pričam kako si ti nasilan, čime se baviš i kako se ponašaš, pa si izmanipulisao sa tom temom i prebacio na nešto šesnaesto. Ti jesi nasilan i jesi nasilnik, jedan i te kako veliki nasilnik - rekla je Subotićka.

Foto: e.stock/B.STEVANOVIĆ

Zonjićka: Zaljubljena sam u Davida

Tokom prošle nedelje pušten je snimak iz garderobera kada je David Dragojević pomazio Marijanu Zonjić po glavi. Nakon priloga nastala je opšta pometnja za crnim stolom, a mnogi ukućani smatrali su da se Marijani sviđa David, što je ona i potvrdila.

- To je bilo u garderoberu kada je ona plakala. Kad god uđem u garderober, Marijana ne zna šta da obuče. Gledam je kao drugaricu, samo sam je tešio i ništa više - pravdao se David, a onda je Zonjićka šokirala priznanjem:

- Sviđa mi se David, već sam sa Mićom pričala o tome, izgleda da sam se zaljubila.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Duško

25.06.2019 15:27

Ovde ima svega. Ulagivanja, laskanja, laganja, lažuckanja, podsmeha .........

Odgovori 18 0
Miško

26.06.2019 10:26

Ako Sandra nema mašte, ima nešto dobro i kod tašte.