Pukla tikva: Stanija i Marko se posvađali, ona mu besno uletela kod Drveta mudrosti!

Autor:

Zadruga

24.06.2019

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veza Stanije Dobrojević i Marka Markovića je na "tankom ledu" budući da starleti smeta što njen dečko ne stoji iza nje tokom svađa sa zadrugarima i ne deli budžet sa njom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Posvađali se, pa sve izneli u javnost... Stanija i Marko

Naime, sve je počelo dok je Marko bio kod Drveta mudrosti kom se žalio na Staniju, a onda je ona uletela spremna na svađu i javno otkrila šta ne štima u njihovom odnosu:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Starleta pobesnela...

- Mi smo u paru dok se grlimo, mazimo i ljubimo. Jedino od obaveza što imamo je podela budžeta i hrana, to je sve! I on se tu ne ponaša kao muškarac. Ja sve tolerišem i gutam i šuškam ako može da se ne čuje. To sve izgleda bajno i sjajno, a ja sve to peglam. Kad je stiglo pismo da se ide u Amiži, nije se udostojio ni da baci pogled i da pita da li hoćemo ili nećemo. Naravno da nemam ništa protiv da on ode, ali ono što sam očekivala je da baci pogled samo. Ja ne bih išla, jer treba da idu koji nisu gostovali. Ispalo je kao da on po svaku cenu želi da ide, ko je*e Staniju! Niko se od parova nije javio, jer su se plašili spletki. E sad, desio se budžet, ja sam dobila najmanji, a on srednji. Svi su počeli da turiraju, Suzana me pita kakav mi je to dečko koji se nije našao sa mnom za kupovinu. Njega ili boli uvo ili je nesposoban! - pridikovala je Stanija.

- Povređuje me to što pričaš, ja nisam robot! Nikad ne kažeš lepe stvari koje uradim za tebe, nikad! - prebacio joj je Marko.

- Svi ostali muškarci ovde idu za svojim devojkama, a ja ovde sve radim sama! Ti si i prošli put bio ispred prodavnice i iskulirao si! Ostalo je još malo do kraja, videćemo šta ćemo u realnom svetu! Kako ćemo da funkcionišemo, da li si ti realan?! - pitala je Stanija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Vitko

24.06.2019 18:55

Stanija nije u pravu da besno napada Marka. Sve se može rešiti razgovorom. Ali ona se mnogo naljutila na svoju sudbinu u rijalitiju pa oplela po Marku.

Odgovori 21 1
jelena

24.06.2019 20:07

Lako je posvadjati se. Razlog može da bude i zato što je nebo oblačno.

Odgovori 19 0
BACO

24.06.2019 20:38

Када треба ићи у куповину Станија жели да буде услужена тј, да наручи па да јој неко купи и донесе.

Odgovori 17 0
BACO

25.06.2019 09:49

Кад могу други да се свађају и мире, зашто не би и они?