Soraja otkriva ko je Ani Korać hakovao profil na instagramu, a onda se oglasio i Filip Mijatov!

Autor: nemazabranjenih.rs

Zadruga

24.06.2019

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać trenutno boravi u rijalitiju "Zadruga 2", a verovatno ni ne sluti da joj je profil na društvenoj mreži instagram hakovan.

Foto: instagram.com/ana_korac
Soraja otkrila ko je Ani hakovao profil...

Njen nalog na pomenutoj društvenoj mreži je bio neaktivan sve vreme njenog boravka u rijalitiju "Zadruga 2", ali je odjednom pre par dana njen nalog hakovan, izgubila je mnoge pratioce kao i slike. Takođe, njen broj telefona se "prijavio" na Viber, što znači da neko koirsti njen broj.

RepublikaFoto: pritnscreen/instagram
Soraja zna istinu...

Anina najbolja drugarica, Soraja Vučelić je otkrila kako je neko došao do Instagram naloga Koraćeve i kakva su njena saznanja u vezi sa ovom aferom:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Ni ne sluti šta joj se događa s profilom... Koraćeva

- Ana je pre dve godine izgubila karticu. Znam da mi je govorila posle prve „Zadruge“ da treba da kupi novu karticu, ali nije kupila i to je tako ostalo. Nije ni kupovala novu jer je ponovo ulazila u rijaliti. Mislim da je neko kupio taj broj telefona koji je Ana imala pre dve godine kada je registrovala profil na „Instagramu“ i da joj je tako hakovan „Instagram“. To je uradio neko ko je znao da je ona pre dve godine izgubila telefon i ko je znao koji je ona tada imala broj telefona - rekla je Soraja.

RepublikaFoto: instagram.com/ana_korac
Anin profil sada izgleda ovako
Foto: instagram.com/filip_mijatov
Da li je on hakovao Ani profil...? Filip

Inače, Filip Mijatov je nedavno objavio znak „Anonimusa“, poznate hakerske grupe, pa se sumnja da je upravo on taj koji je znao da je Ana izgubila broj i koji je sve ovo i odradio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vid

24.06.2019 18:57

Ani je hakovao profil haker. A ko je iz njene okoline stručnjak za kompjutere? Filip Mijatov. A ko je mogao da joj ukrade telefon i karticu? Opet Filip Mijatov.

Odgovori 22 2