(VIDEO) Kompleksi ga ubijaju: Ana pred svima otkrila Davidovu slabu tačku!

Autor:

Zadruga

24.06.2019

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikad kraja sage o Davidu, Ani, Aleksandri. Međutim,sinoć sa ovom temom Aleksandra nije imala veze.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
David i Ana

Darka Tanasijevića je zanimalo da mu Dragojević ispriča koliko mu smeta što se Ana Korać trudi da sakrije detalje iz svoje prošlosti, kao i što mu je priznala za intimni odnos sa čovekom koga je nazvala "telefon".

- Bilo je neko pitanje, ona je htela mene da pecne. Tu me je peckala. Kada se sve završilo, ona je htela mene da pita. To, to i to, ja odgovorao. Kada sam je upitao - krenuo je David da priča, a Ana se brzo umešala:

- Ja sam njemu rekla kada je bio i koliko je bio, sat vremena, a on, ja ga poznajem, promenio je facu i naljutio se na mene. Jednostavno, njemu smeta štagod da ja pomenem u vezi s*ksa. Ne mogu da shvatim da se čovek ljuti zbog onoga što je bilo pre njega - ubacila se Koraćeva.

- To je taj njen bivši dečko, što sam je ja peckao. Ostali su u dobrim odnosima. Onda sam ja rekao da neću da se druži sa takvima, samo sa Miljanom može da se druži - dodao je Dragojević.

Koraćeva je dodala da je Davidu najveći problem dužina intimnog odnosa od sat vremena koji je imala sa svojim bivšim dečkom.

- Njemu je to problem, ceo dan ne progovora - rekla je Ana.

- Udario me kompleks - našalio se David.

- Njemu je problem to što sam ja imala odnos sa bivšim dečkom. Samo smo ostali u dobrim odnosima. Ostali smo okej. Ja imam druga sa kojim ništa nisam imala. Ovo mi je bivši sa kojim sam okej. Desilo se i to je to. On od toga pravi toliku dramu - dodala je Ana.
Dragojević je dodao da namerno pecka svoju devojku, jer mu je slatka kada se ljuti.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rale

24.06.2019 10:40

David se uznemirio jer ne može sat vremena. A i Ana je preterala, kao da je merila vreme. Ko to može sat vremena? Preterujete pa se muskarci osecaju kao slabići.

Odgovori 11 0