Matora nervozna priznala svima: Plašim se Kije!

Autor:

Zadruga

22.06.2019

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hvata je panika zbog Kockareve!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jovana Tomić Matora

Zadrugarima je pušten snimak na kom Jovana Tomić Matora i Stanija Dobrojević razgovaraju o Kristini Kiji Kockar i Luni Đogani.

Tom prilikom Matora je izjavila da joj je Kija bolja drugarica, a onda je nastao haos.

Jovanu je mučilo pitanje da li će joj Kija oprostiti pomirenje sa njenom suparnicom Lunom, pa je dušu otvorila Staniji koja ju je savetovala.

RepublikaFoto: youtube.com/ Pinkove Zvezde
Kija Kockar

- Možda Kija treba da se ljuti na mene zbog Lune, ali ne mislim da ne treba da ne razgovaramo. Obećala sam Kiji da se neću pomiriti sa Lunom. Stanija meni prebacuje da sam ja izdala drugaricu. Meni je Luna draga, ja je poznajem pre svega ovoga što se desilo - rekla je Matora.

- Matora, ja te ništa pitala nisam, ti si sama pričala. Ja sam se samo sa Kijom upoznala, ne poznajem je privatno. Ti si rekla da se brineš da li će ti Kija oprostiti, ja sam ti rekla da sam na Kijinom mestu da bih ti rekla da pališ - rekla je Stanija.

- Ja vidim da Stanija ima moć da nekoga primami. Taj naš razgovor stvarno nisam doživela kao propitivanje. Bio je spontan razgovor. Ovo za Jovanu neću da komentarišem - rekla je Luna.

- Stanija, ako je Kija svom mužu mogla da oprosti, zašto ne bi mogla Matoroj. Oni rade zajedno, druže se, oni su prijatelji. Ona je Slobodanu oprostila najveće neverstvo, zašto ne bi i Jovani - prokomentarisao je Mića, a onda je Luna istakla da su Matora i Ana najpre bile njene drugarica, a potom Kijine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragiša

22.06.2019 17:35

Kao, Matora se plaši. Idi begaj.