PREKIPELO MU! Karađorđe rešio da uništi bivšeg zeta: Video sam kako Lazar gu*i Davida!

Autor:

Zadruga

22.06.2019

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac zadrugarke Aleksandre Subotić, Karađorđe, odlučio je da se obrati javnosti, i otkrije veliku tajnu iz Zadruge.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Karađorđe Subotić...

Naime, ovih dana se u Beloj kući ponovo pokrenula tema o odnosu Dragojevića i Lazara Jeremića, kao i njihovoj seksualnoj orijentaciji, te je zbog toga Subotić odlučio da iznese svoj stav i o tome.

- Obraćam se naciji povodom izlaganja Biljane Dragojević. Poštovani narode, podrško i gledaoci rijalitija "Zadruga 2". Gospodina Davida sam svojim očima video u eksplicitnoj pozi sa Lazarom. Isti ga je nag*zio, pa meni ne treba objašnjenje. Nebojša Bojović je brat od mog druga i poklonio je Aleksandri nakit od preko 100.000 evra i može mu se. Takođe, Biljani Dragojević je poklonio brilijantski prsten. I sigurno je nije muvao, ne pali se na babe. Gospodina Nebojšu i njegovu porodicu izuzetno poštujem i smatram ih pravim prijateljima. Što se tiče podrške Lepog Miće Aleksandri, on je osoba koja govori i brani samo istinu. A istina je na Aleksandrinoj strani. I ovu priliku koristim da se zahvalim produkciji i televiziji Pink na razumevanju. Naravno da Aleksandra uživa podršku svoje simpatije, takođe i ljubav i pažnju. Što želim i Ani Korać i Davidu sa pilećim mozgom, nadam se da će kroz ovaj rijaliti odrasti. Aleksandra mu je omogućila veliki i lep honorar, pa će se lepo provoditi bar mesec dana sa Anom. Biljo, ako je Nebojša j*bao Aleksandru, i ti si dobila skupocene poklone od istog gospodina. Meni je degutantno da pravim aluziju. Pozdrav gledaocima i svoj mojoj podršci. Glasajmo još jače za Aleksandru Subotić. Za razliku od Ane Korać, ona ima ozbiljnog muškarca i pravu ljubav pored sebe. Petre, ti si legenda - naveo je Karađorđe.

Foto: printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Igor

22.06.2019 13:20

Zašto to pre nije kazao? Zato što je to sada slagao.

Odgovori 21 6
Jeca

22.06.2019 14:34

Ljuba pricala u Zadruzi da su guzili Karadjordja.

Odgovori 22 6
Ceca

22.06.2019 14:38

Videli su kako guze Karadjordja u zatvoru.

Odgovori 20 5
Ana

22.06.2019 16:46

Gde su snimci

Odgovori 18 4