(VIDEO) Ti si monstrum! Lepi Mića otkrio šta je sve Miki morao da trpi zbog Suzane!

Autor:

Zadruga

22.06.2019

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć su zadrugari igrali "Igru istine", te su zadrugari jedni drugima postavljali pitanja. Prva na red je bila Suzana Perović koja se obratila Lepom Mići.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Suzana i Miki...

- Šta misliš o meni? - pitala je SuzanaPerović Lepog Miću.

- Da si izgubljena u vremenu i prostoru. Da si imala 100 prilika da kažeš sve o sebi i nisi. Vas dve imate takvo mišljenje jedna o drugom još od pre. Vređate se ovde, evo neka ti Zorica kaže sve. Vas dve niste normalne. Spuštaš loptu, a znaš šta ti je rekla sve. Rekla si da je loša, sad da je dobra. Ne znaš ni šta pričaš - govorio je Mića.

- Hvala ti Mićo, ti si doktor za sve ovde. Nisam promenila mišljenje o njoj, svađamo se, ali ovde se svi svađaju. Ne možeš ti meni da prićaš ono što ja nisam rekla. Dogovorile smo se da spustimo loptu - govorila je Suzana, pa se umešala Zorica:

Ja znam da je Suzana dobra osoba, ali ste joj svi titrali jajca zbog Mikija. Sve argumente imam. Ne slažem se sa njom oko stvari koje je uradila ovde - kratko je rekla Zorica.

- Sve mi je jasno. Ako je ovo Miki trpeo, svaka mu čast. Nikada nisi rekla mišljenje o ljudima sa kojima se družiš ovde. Udaraš na patetiku. Sad mi je jasno koji si ti monstrum. Sve okrećeš u svoju koristi - vikao je Mića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Slobodan

22.06.2019 08:47

Lepi Mićo dobio batine od Mikija u prvoj Zadruzi. A sada brani Mikija nasilnika i tvrdi da je Suzana monstrum. Ovaj matorac svaki dan se okreće sa svojim mišljenjem čas na jednu pa na drugu stranu. Izlapeo.

Odgovori 15 5
Suzana

22.06.2019 09:16

Lepi Mićo je monstrum a ne drugi. On sam o sebi dosta govori svojim postupcima i psovkama.

Odgovori 15 2