Subotićka napala rijaliti-par: Marko je*e tabletomanke, zato je smuvao Lunu!

Autor:

Zadruga

21.06.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnice druge sezone rijalitija "Zadruga" Aleksandra Subotić i Luna Đogani imale su juče ujutru žestok okršaj, u kome su pale i veoma teške reči.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Aleksandra Subotić...

Naime, Subotićeva je na najgori mogući način prozvala svoju bivšu drugaricu govoreći da preteruje sa konzumacijom medikamenata, pa joj je rekla da je tabletomanka i da je samo tako Marko Miljković i mogao smuvati.

- Marko Miljković sada juri zadnji voz. On može da smuva samo devojke koje su na tabletama. Lunu i Miljanu Kulić. Dakle, devojke koje piju tablete - rekla je Subotićka, na šta joj je Đoganijeva žestoko odgovorila:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko i Luna...

- Ti si jedno govno! Ti si sada pokazala koliko si zla. Zavidna si žena! Šta se mešaš u moju i Markovu vezu? Boli me kad mi se spominju tablete. - Ti si dno. On ti kaže da pušiš ku*ac, ti ćutiš. Ti si očajnica i on je očajnik. Pa tebe dečko proziva da piješ tablete sa alkoholom. Bolje da me se oboje okanite - nadovezala se Davidova bivša devojka.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani...

Aleksandra: Luna, ti si dno! On ti kaže da pušiš ku*ac, ti ćutiš!

Na sve ovo Marko Miljković nije mogao da ostane ravnodušan i žestoko je uzvratio Subotićevoj:

- Ajde, bre, smesti to svoje debelo dupe i sedi i ćuti.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Miljković...

Svađa se nakon toga prenela i u spavaću sobu, gde je Marko nastavio da vređa Subotićevu, kao i ona njega, na šta je Đoganijeva ostala totalno ravnodušna.

Foto: E-stock/D. STANOJEVIĆ

Zorica: Suzana je obrukala porodicu

Zorica i Suzana imale su žestok okršaj oko laži koje je Perovićeva izgovarala u pravdanju sebe u vezi sa seksualnim odnosom sa nasilnikom Mikijem Đuričićem. Pale su i teške optužbe i reči sa obe strane, ali Zorica se nije zaustavila jer je smatrala da je Suzana pravi budalom i osula paljbu u svom stilu.

- Nisam se ja je*ala, nego ti. Svetska folirantkinjo. Hajde, preti mi još malo za napolju. Ti i ja nemamo šta da pričamo. Opravdavaj se svojima, kobilo, što si ih obrukala. Onom Vladi Peroviću, koji je divan čovek. Opravdaj se deci i majci. Ti si jedna rijaliti-je*ačica, ova deca se ne je*u, ti si je*ačica. Marš, pi*ka ti materina!

- Marš i tebi, pi*ka ti materina ološka - uzvratila joj je Suzana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Srđan

21.06.2019 06:57

Suboticka je gadan rijaliti igrač. Ume da laže, izmišlja i vredja. A kad nju vredjaju ne reaguje.

Odgovori 22 1
jelena

21.06.2019 08:01

Dosadila mu je tabletomajka.

Odgovori 17 2
Ana

02.07.2019 13:33

Kako se usudjuje da devojku koja pije lekove zbog psihičkog poremećaja zove tabletomankom? Strašno...