Svadbeno veselje u "Zadruzi 2" je uveliko počelo: Sanja i Savo izgovorili sudbonosno "da", a tek da vidite kako je Stankovićeva zablistala u venčanici!

Autor:

Zadruga

16.06.2019

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladenci Sanja Stanković i Savo Perović su se odlučili na veliki korak. Uz prisustvo starog svata Lepog Miće i kumova Ana Korać i Alekse Savića, mladenci su pristupili ceremoniji venčanja i izgovorili sudbonosno "da".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Savo i Sanja...

- Poštovani mladenci i dragi gosti, danas ćete prisustvovati venčanju Sanje Stanković i Sava Perovića. Zamoliću sve prisutne i mladence da ustanu. Radite na tome da imate puno dece - rekla je Zlata kao matičarka.

Mlada se izjasnila da će nositi prezime Perović, a Sava će zadržati svoje prezime. Mladoženja je uzeo u naručje svoju buduću suprugu pa je poljubio. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marijana

16.06.2019 16:41

Ovo je imitacija svadbe. Posle sklapanja braka svi seli da jedu i piju. Nisu hteli da ustanu i ispoštuju ceremoniju odvođenja mlade u mladoženjinu kuću.