Pošto mi ne date da umrem ja moram ovako: Suzana donela odluku koja je iznenadila zadrugare!

Autor:

Zadruga

14.06.2019

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Današnji dan je izuzetno turbulentan za Suzanu Perović, koja se i dalje oporavlja od šoka koji je doživela kada joj je pre tri dana Miki Đuričić lupio šamar.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Suzana Perović

Od tada, ona se osamila i povukla u sebe, a nekoliko puta je molila produkciju da je puste da ide kući jer ne želi više da bude u rijalitiju.

Suzani je danas tokom nominacija čak i pozlilo, pa je hitno odvedena kod lekara, gde joj je pružena adekvatna pomoć. Nakon što se vratila u kuću, Perovićeva je i dalje bila nervno rastrojena, plakala je i odbijala da pije i jede. 

Ipak, tokom popodneva situacija se poboljšala, pa je pevačica sedela ispred rehaba, jela i ćaskala sa Doroteom Jovanović o svemu što se dogodilo.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Miki ošamario Suzanu...

Ona je zaključila da joj ne preostaje ništa drugo nego da ostane do kraja u rijalitiju, jer joj, kako je rekla "zadrugari ne dozvoljavaju da umre i klone duhom".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Marko

14.06.2019 20:26

Suzana je spremna da umre. Bojim se da nešto ne učini sebi.

Odgovori 14 13
Maya

15.06.2019 10:26

Lagala nas 9 meseci, laže i danas.

Odgovori 14 0