Nakon što ju je Miki nalupao, Nadežda mora hitno na snimanje glave!

Autor:

Zadruga

13.06.2019

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost je i dalje zgrožena nasiljem nad ženama koje je preksinoć u "Zadruzi" izvršio Miki Đuričić, a ni ukućani ne prestaju da pričaju o tome.

RepublikaFoto: prntscr Pink TV
Miki Đuričić...

Iako je produkcija odmah reagovala i diskvalifikovala nasilnika, a potom ga prijavila policiji koja ga je privela na saslušanje da bi potom bio određen pritvor od 30 dana, zadrugari i dalje komentarišu zbog čega je Đuričić krvnički lupio šamar prvo svojoj devojci Suzani Perović, a potom i brutalno pretukao drvenim štakama svoju bivšu devojku Nadeždu Biljić.

I dok Suzana ne želi da detaljiše o svađi i šamaru koji je oprostila svom partneru, Biljićeva se nijednog trenutka nije suzdržavala od prepričavanja incidenta i pokazivanja modrica i podliva na telu, nastalih nakon što ju je Miki prebio.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadežda i Suzana...

Ona je i danas sedela sa zadrugarima u dvorištu ispred Bele kuće i u razgovoru spomenula da je jako boli glava, te da će tražiti da je produkcija ponovo odvede kod lekara kako bi se na rendgenu ustanovilo da li je došlo do unutrašnjih povreda, odnosno do pojave hematoma. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miki i Nadežda...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Branka

14.06.2019 05:21

Magnetna rezonanca sve snima.