Epilog drame u rijalitiju: Miki Đuričić priveden zbog nasilja nad ženama!

Autor:

Zadruga

12.06.2019

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodne noći javnost i zadrugare je potreslo ponašanje Mikija Đuričića, koji je lupio šamar svojoj emotivnoj partnerki Suzani Perović, a zatim i nasrnuo i udario Nadeždu Biljić.

Foto: prntscr Pink TV
Miki Đuričić

Nakon svega što se desilo, Miki je diskvalifikovan odlukom Velikog šefa koji je oštro osudio njegov postupak i nasilje nad ženama. Nadežda Biljić je iz Zadruge otišla u policiju, gde je dala izjavu. 

Kako saznajemo, Miki je priveden i trenutno se nalazi u policiji na saslušanju, a biće odlučeno da li će mu biti određen pritvor.

Kao što smo naveli, Nadežda je dala izjavu u policiji, dok Suzana želi da izađe iz Zadruge i vidi se sa Mikijem, tvrdeći da ga i dalje voli i da mu sve oprašta.

Inače na Tviteru se oglasio i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i poručio da će "učesnik rijaliti programa koji je udario ženu biti procesuiran u skladu sa zakonom."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mišo

12.06.2019 14:09

Zadržite ga u pritvoru. On je celog života tako nasilan. Nasilan a bez ikakvih kazni. Red je da počne da izdržava kazne.

Odgovori 22 1
Maja

12.06.2019 15:55

Kod sudije pa u zatvor. Samo tako da se malo opameti.

Odgovori 20 1