Filip izdržavao Mininu mamu u zamenu za se*s: Zadrugarka ne naslućuje šta majka krije od nje!

Autor:

Zadruga

11.06.2019

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnice druge sezone rijalitija "Zadruga" Ana Korać i Mina Vrbaški su već nekoliko nedelja u žiži javnosti zbog toga što su se pojavili dokazi da su se bavile prostitucijom, pa novi detalji ne prestaju da isplivavaju u javnost.

RepublikaFoto: instagram.com/filip_mijatov
Filip i Mina

Međutim, ono što Mina ne zna jeste činjenica da njena majka Ivana Vrbaški od nje krije da je i ona bila intimna sa bivšim dečkom Ane Korać Filipom Mijatovim, koji je u javnosti poznat po tome što je zadrugarki plaćao operacije, o čemu je već govorio prilikom svog gostovanja u jednoj emisiji. Mijatov je sa Ivanom imao dogovor da ostanu u kres-šemi, a da joj on sve vreme uplaćuje novac na bankovni račun.

- Mina je sa svojom majkom uvek imala otvoren odnos i uvek su o svemu razgovarale. Ipak, Mina je nakon preseljenja u Beograd radila sve i svašta kako bi došla do novca. Krenula je od poslova koji su vezani za rad u noćnim klubovima, pa je kao hostesa imala dobru zaradu. Dok je radila na splavovima, bila je u kontaktu sa muškarcima koji su izlazili na ovakva mesta, pa je uvek nastojala da stvara kontakte. Tako je uvek posle završenog posla ostajala u separeu imućnih momaka, a sa nekima od njih je kasnije imala i veze i nastavila viđanja - otkriva naš sagovornik na početku.

Mijatov je Mininoj mami sve plaćao. Vodio ju je po restoranima u Novom Sadu jer u Beograd nisu smeli da dolaze, tvrdi Koraćkina drugarica Tara

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ivana Vrbaški Minina majka...

Kako dalje saznajemo, Minina majka Ivana se slučajno srela sa Mijatovim nakon što se Mina preselila iz Inđije u Beograd, pa su tada započeli vezu.

- Minina majka i Filip su počeli da se viđaju nakon što se zadrugarka preselila u Beograd. Njemu je Ivana bila vrlo simpatična, pa su započeli vezu, koju su krili od Mine. Mijatov se sa Ivanom viđao većinom u Inđiji, a često su kolima putovali do Novog Sada, gde ju je on vodio po restoranima. On joj je predložio da nastave da se viđaju neko vreme i da će joj nekoliko puta mesečno slati novac. Filip je plaćao ručkove i sve izlaske, pa joj je non-stop govorio kako mu je lepo što pored Ivane može maksimalno da se opusti i da mu prija njena energija. Kad su se prvi put našli u jednoj kafani, Ivana mu je ispričala da je u teškoj finansijskoj situaciji i da je to jedan od razloga što je Mina sama otišla u Beograd kako bi krenula da zarađuje za sebe. Njihova afera trajala je nešto manje od godinu dana, a Filip je kasnije pokušao da sakrije da se sastajao sa majkom zadrugarke - priča naš sagovornik.

 Mijatov je sa Ivanom imao dogovor da joj šalje novac u zamenu za tajna sastajanja nakon što mu se požalila da nema prebijene pare

Naša saznanja da je Minina majka bila u kres-šemi sa Filipom potvrdila je i Tara Simov, koja poznaje Minu još od vremena kada je radila na jednom od splavova.

- Čula sam da su se je*ali u kolima na parkingu jer oboje vole egzibicije. On je Ivani svašta plaćao, pa ju je svuda vodio. Hteo je čak da je vodi na letovanje o svom trošku. Vidim da Mina nema predstavu o tome šta joj je njena majka radila iza leđa, ali verovatno će u nekom trenutku da sazna za sve. Putovali su u Novi Sad jer u Beograd nikako nisu smeli da ih neko ne bi video zajedno - rekla je Tara za Srpski telegraf.

Pozvali smo Ivanu Vrbaški kako bismo je pitali za komentar, međutim, ona nije želela da komentariše da je nekada bila bliska sa Filipom. Ono što je ranije izjavljivala o Mijatovu jeste da je pravi kavaljer i duša od čoveka.

Foto: youtube.com/ Emisija Premijera

Filip: Mina me je proganjala!

Zadrugarka Mina Vrbaški govorila je pred kamerama kako ju je Filip Mijatov opsedao i proganjao, pa je na svojim društvenim mrežama posle njenog izlaganja obelodanio prepiske u kojima se jasno vidi da je ona ta koja je njemu slala poruke. Naime, Mina je insistirala na viđanju sa Filipom ne sluteći da je on imao aferu sa njenom majkom, ali je na imanju ipak okrenula priču na svoju vodenicu, pa je tvrdila da od njega nije mogla da se skloni i da joj je on non-stop slao poruke.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Maki

11.06.2019 12:12

Filip slao pare i izdržavao Ivanu i nju ne optužuje nego optužuje Anu. Ne može da prežali odbijanje.

Odgovori 26 1
Nika

12.06.2019 07:42

@Maki - Optužuje Anu jer ga naziva psihopatom, lažovom, bolesnikom, a Ivanini komentari o Mijatović su pozitivni i kulturni!

Vidoje

11.06.2019 12:19

Mina je sve znala. Zato je i ona pokušavala da mu uzima pare. Ako može mama, može i ćerka.

Odgovori 25 0
Bjelica

11.06.2019 13:03

Mina tvrdi da joj je Filip samo prijatelj i da nije hteo da spava sa njom. A davao joj pare kad god je tražila. Ja joj ne bih verovao.

Odgovori 23 1