(VIDEO) Susret bivših prijatelja: Karađorđe posetio Biljanu Dragojević!

Autor:

Zadruga

09.06.2019

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čitava drama isplela se oko veze Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića, koji je u međuvremenu, kao što je poznato, ušao u vezu sa Anom Korać.

RepublikaFoto: instagram.com/biljanadragojevic1967; youtube.com/Zadruga Official
Biljana Dragojević i Karađorđe Subotić

Podsetimo, dok je Aleksandra bila van "Zadruge", jedno vreme je živela kod Biljane Dragojević, Davidove majke, zajedno sa ćerkom Magdalenom. Međutim, Subotićeva se vratim u rijaliti, i počela žestoko da napada Davida, što, nekako i logično, pogodilo Biljanu, pa je razmenjeno mnogo teških reči.

U svakom slučaju, Biljana je na Instagramu objavila da je Aleksandrin otac, Karađorđe Subotić odneo sve Aleksandrine stvari iz njene kuće i da je time završena priča između Aleksandre i Davida. 

- Sinoć je bio Karađorđe i odneo stvari i igračke Magdalenine, ali nije odneo krevet i plakar nije hteo, rekao je da neće da se tu meša i neka oni (Aleksandra i David) to rešavaju kada izađu, no međutim kako su potekle javno priče ponižavajuće od strane Aleksandre kako će David spavati u njenom krevetu, ja sam našla mlad bračni par kome ću pokloniti te stvari, koji počinju život od nule, tako da David neće koristiti. A fanovi koji su to kupili na poklon i stalno prigovaraju, pa zar u svojoj kući treba da misli šta će neki tamo fan da napiše. E više neće do toga dolaziti, jer nema ništa više od fanova - napisala je, između ostalog, Biljana.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gaga

09.06.2019 16:47

Dobro je da se to stanje raščisti.